Türkiye genelinde 4346 sürekli işçi kadrosunda Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne güvenlik görevlisi ve temizlik personeli kadroları için 58 kontenjan ayrılmıştı.

Nevşehir için verilen kontenjana göre, 12 erkek, 21 bayan toplam 33 güvenlik görevlisi, 9 erkek,16 bayan toplam 25 Temizlik görevlisi alımı yapılacak..

Bakanlığın belirlediği tarihte başvuru yapan adayların belirlenmesi için bugün saat 10.00'da Keçiören Taha Akgül Spor Salonu'nda canlı yayın ile kura çekimi gerçekleştirildi.

Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bakanlığın sürekli işçi alımına ait kura çekim işlemi bugün tamamlanmasıyla birlikte başvuru yapan adayların sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla beklemeye başladı. 

AÇIKLAMA GELDİ!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı kura çekimi neticesinde asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ait listeler yasal süreçlerin tamamlanmasına müteakip Bakanlığımız internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yayımlanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

GSB KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İŞKUR ve GSB aracılığında noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişine ilişkin isim listesi ve sonuçlar, GSB resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

GSB kura sonuçları isim listesinin, 17 Eylül - 18 Eylül tarihlerinde açıklanması öngörülüyor.

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar daha sonra ilan edilecek tarihlerde başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını başvuru yapmış oldukları kadronun bulunduğu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen teslim edeceklerdir.

Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Bakanlıkça belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacaktır.

İşte, GSB kura çekimi sonuç sorgulama ekranı ve konuyla ilgili detaylar.

Sonuçlar geldiğinde www.fibhaber.com'da açıklanacaktır.

Güvenlik Görevlisi (Erkek) listelerini görmek için tıklayınız.

Güvenlik Görevlisi (Kadın) listelerini görmek için tıklayınız.

Temizlik Görevlisi (Erkek) listelerini görmek için tıklayınız.

Temizlik Görevlisi (Kadın) listelerini görmek için tıklayınız.

Not: İlgili mevzuatı gereğince hakkında koruma kararı bulunan adayların ad-soyad bilgileri listelerde gizli tutularak  (*. *) şeklinde gösterilmiştir.

Aşırı yoğunluk nedeniyle siteye girişler sıkıntılı;

Site hata veriyor daha önce indirip drive hesabıma attım. İsteyenler girip bakabilir. Dolandırıcı değilim hesabınızı çalmam.

https://drive.google.com/file/d/1uJoOqt_nq8f9FN_-IyWi28wqQ0Cjx7oG/view?usp=drivesdk…

https://drive.google.com/file/d/1uJZcG8rtyvdcncE7Uo9XJNkO6sbTGEYw/view?usp=drivesdk…

https://drive.google.com/file/d/1u8XLcW0fu6GWLrd307NGShEZGfXA1vj-/view?usp=drivesdk…