Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bakanlık Uzmanı Hasan Gönültaş ve Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer, Gençlik Kampı yapılması planlanan alanlarda incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Muhsin Özdemir, ilimize en kısa zamanda bir gençlik kampı kazandırmak istediklerini belirterek; Yılın her mevsiminde farklı bir güzelliğe bürünen, doğal ve tarihi zenginliğiyle dikkat çekici bir atmosfere sahip Kapadokya’nın doğal ve geleneksel hüviyetini zenginleştirecek, sanattan spora bilimden teknolojiye, gençlerimize özel bir yatırım olacağını söyledi.

Nevşehir’de Gençlik Kampı Yapımı İçin Fizibilite Çalışmaları Devam Ediyor...

Nevşehir Merkez Kahveci Dağında incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Özdemir, izcilik ve dağcılık kamp alanları başta olmak üzere sosyal donatılar, yürüyüş alanları ve çevre düzenleme çalışmalarıyla bölgenin turizm potansiyelini hareketlendireceklerini söyledi.

İl Müdürü Özdemir yaptığı açıklamasında; "Bitirildiğinde gerek şehrimizde ki gençlerimiz ve vatandaşlarımız gerekse tüm ülkemizde ki gençlerimiz ve vatandaşlarımız için çok güzel hizmetler vereceğine inandığımız Gençlik Kampı için son noktaya geldik.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz Gençlik kampları sorumlusu uzman sayın Hasan Gönültaşla birlikte bugün ilimizdeki kamp için düşünülen alternatif yerleri gezdik. Kurumumuz ve bakanlığımıza bu konuda vermiş olduğu destekler için Belediye Başkanımız sayın Rasim Arı'ya teşekkür ediyorum. En kısa zamanda ilimize kazandıracağımız bu Gençlik Kampının tüm Türkiye'deki kamplar içinde en çok tercih edilen kamp olacağı gibi bir iddiamız var.Bunu her mevsimin ayrı bir güzellikte yaşandığı,tarihi, doğası, kültürü ve birçok noktasıyla medeniyetlerin beşiği Nevşehir'imizin büyüleyici atmosferine güvenerek söylüyorum.Söz verdiğimiz gibi gerek tesisleşme anlamında gerekse sportif ve kültürel faaliyetlerde ilimizi en güzel şekilde temsil etmek için çalışmaya devam..." dedi.