Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir Masterler Futbol Takımı Oyuncuları ve Yöneticileri Levent Güneş, Ramazan Başbuğ, Hakan Tunç, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i makamında konuk etti.

Erkek voleybol liginde şampiyon olan Ürgüpspor'u tebrik eden ve kulüplerinin faaliyetleri hakkında Başkan Aktürk'e bilgi veren Levent Güneş, daha önce amatör ve profesyonel olarak futbol oynamış çeşitli meslek gruplarından kişilerden oluşan takımlarının Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen turnuvalarda Nevşehir ve bölgemizi temsil ettiğini söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir , Tarım İl Müdürümüz Okan Yılmaz, Master Takım Başkanı Levent güneş, Nevşehir Konya Futbol Okulu Koordinatörleri Ramazan Başbuğ ve Hakan Tunç, makamımızda ziyarette bulundular. Bu nazik ziyaret için kendilerine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Heyet ile bir süre sohbet eden Aktürk, Ürgüp Belediyesi’nin gerçekleştireceği spor yatırımları ve faaliyetleri konusunda heyete bilgi verdi.