Nevşehir Masterlar Futbol Kulübü Başkanı Şenol Ünal ve Başkan Yardımcısı Ahmet Bozdağlı Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru'yu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Nevşehir İl Özel İdaresinin Amatör spor kulüplerine ve spor etkinliklerine yapmış olduğu yardımlar nedeniyle Genel Sekreter Duru'ya teşekkür edildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Genelinde sporun gelişimi için İl Genel Meclis kararıyla, İl Özel İdaresinin imkânlar ölçüsünde kaynak ayırdığını, bununda idare olarak planlamasını yaparak dağıttıklarını, yapılan yardımın miktar olarak yeterli olmasa da sahiplenme açısından anlamlı olduğunu söyledi.

"Nevşehir ve Spor" adına yapılabilecekler konusunda görüş alış verişinde bulunulan ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Masterlar Futbol Kulübü Başkanı Şenol Ünal ise, "İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın Kamil Duru'ya bizleri kabulü, sıcak ilgisi ve takımıza ihtiyaç olduğunda destek sözleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.