Nevşehir Muaythai İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu ve Muaythai Antrenörü İsmail Kaya ve 7 sporcu ile Ankara'daki şampiyonada Nevşehir'i temsil eden Muaythai Takımı sporcularından Emrullah İnanan, sıkletinde birinci olurken, Burak Yel, Volkan Canlı ve Muzaffer Kafalı ise sıkletlerinde üçüncü oldular.

 

Şampiyonayı değerlendiren İl Temsilcisi Ulu, kıyasıya mücadele ile geçen şampiyonada sporcuların ring sporları içerisinde üst seviye mücadeleye dayalı bir branş olan Muaythai ailesine Nevşehir olarak katılalı iki yıl olmasına rağmen bu camia içerisinde etkinliğini son şampiyonada alınan derecelerle gösterdiğini belirtti.

 

Önümüzdeki dönemlerde bu başarıları katlayarak artırmayı hedeflediklerini kaydeden Ulu, "Henüz 2 yıl önce kurduğumuz takım Türkiye genelinde kendisinden söz ettirdi. Ankara'daki şampiyonada da 7 sporcudan 4'ü dereceye girerek, Nevşehir'i en iyi şekilde temsil ettik. Tabi bize önemli destekleri olan Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e, Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer'e, spor ve sporcuya verdiği önem ve katkılardan dolayı İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Yüksel'e teşekkür ediyoruz" dedi.