Nevşehirspor, Kayseri Şekerspor'u 3-0 mağlup etti.  Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehirspor Gazi Stadyumunda Kayseri Şekersporu konuk etti.

Karşılaşmayı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Vali Yarımcısı Hasan Kayhan, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, daire müdürleri ve yaklaşık 3 bin taraftar izledi.

Maçta Nevşehirspor, Hayrettin, Semih, Doğancan, Edip, Murat, İlhan, Gürkan, Aydın, Eyüp, Barış, Weston 11'i ile mücadele ederken, Kayseri Şekerspor ise Ufuk, Mahmut, Samet, Koray, Engin, Emre, Okan, Mustafa, Ayvaz, Sedat, Selahattin 11'i ile mücadele etti.

Nevşehir sporun maçtaki gollerini 15 ve 65. dakikalarda Wetson, 73.dakikada ise Semih kaydederken, Nevşehirspor sayısız gol pozisyonlarından da faydalanamadı. Bu sonucun ardından Nevşehirspor ligdeki ilk galibiyetini aldı. 

Trübünleri dolduran Nevşehirsporlu taraftarlar Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ve futbol takımına büyük sevgi gösterisinde bulundular. Ayrıca anne ve abisi rahatsız olan Kaptan İlhan Aydoğdu ya da geçmiş olsun dileklerini dile getirdiler.

Efsane Geri döndü!

Güzel futbolu 3 golle süsleyen Nevşehirspor aldığı bu galibiyeti taraftarlarına hediye etti. Quesi Jonathan Weston ise oynadığı muhteşem futbolunu 2 golle taçlandırırken, eleştirilere de en güzel cevabını sahada vermiş oldu.

Nevşehirspor'a verdiği sınırsız desteklerden dolayı Başta Nevşehirspor Kulüp Başkanımız Muzaffer Leblebici'ye, Yönetim kurulumuza, teknik ekibe, futbolcularımıza ve büyük Nevşehir taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz...

FİB-50Yorum

Daha önceki karşılaşmalardan sonra Özlenen güzel futbol, Takımda arkadaşlık süper, Yeni T.Direktör Tahir Çopur ve Menajer Mahmut Başbuğ ile yakalanan huzur ve motivasyonla Nevşehirspor istediği havayı yakalar ve seri galibiyetler yakalarsa bir mucize neden olmasın.  

Liderle 7 puan var.

Nevşehirspor, K.Şekerspor maçıyla birlikte ilk sıralarda yer alan takımlarlarla Altındağ Bld.Spor hariç hepsiyle oynadı. Zorlu haftaları geride bırakan Nevşehirspor' da, şimdi Şampiyonluk yolunda oynayacağı ilk 5 hafta çok önemli. Nevşehirspor önümüzdeki hafta grupta son sırada yer alan Sivas Yıldızeli Belediye Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Daha sonra Sırasıyla evinde Yeşil Kırşehirspor, Y.Altındağ Bld.Spor(D) , Kazanspor, MKE. Kırıkkalespor (D) Zara Bld.Spor, Talasgücü Bld.Spor(D), Sivas Demirspor ile ilk yarıyı tamalayacak.

Yozgatspor 1959 FK, Yozgat Şehir Stadı'nda ağırladığı Yeşil Kırşehirspor'u son dakikalarda gelen golle 2-1 mağlup etmesini bildi. Nevşehirspor'unda mücadele etttiği Bölgesel Amatör Ligi 6'ncı Grup'ta oynanan diğer karşılaşmalar da zorlu mücadelelere sahne oldu. Nevşehir Gençlik Spor, Kayseri Şekerspor karşılaşmasın da ev sahibi ekip Kayseri temsilcisini 3-0 mağlup etti. Sivas Demirspor - Altındağ Belediyespor karşılaşması ise konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Kazan Belediyespor, Talasgücü Belediyespor'u, Çubukspor F.A.Ş ise Yıldızeli Birlikspor'u aynı skorla 2-0 yendi. Zara Belediyespor -MKE Kırıkkalespor karşılaşması ise 1-1 sonuçlandı.

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup
O G B M P
1 Y.Altındağ Bld. 5 4 1 0 13
2 68 Aksaray Bld. 4 3 1 0 10
3 Çubukspor F.A.Ş 4 3 0 1 9
4 Kayseri Şeker 5 3 0 2 9
5 Kazan Bld. 4 2 1 1 7
6 Yeşil Kırşehir 5 2 1 2 7
7 Yozgatspor 1959 5 2 0 3 6
8 MKE Kırıkkale 4 1 2 1 5
9 Talasgücü Bld. 5 1 2 2 5
10 Sivas Demirspor 5 1 1 3 4
11 Zara Bld. 5 1 1 3 4
12 Nevşehirspor GK 4 1 0 3 3
13 Yıldızeli B.S. 5 1 0 4 3

Diğer Maçlar
MS Talasgücü Belediyespor 0 - 2 Kazan Belediyespor
MS Yozgatspor 1959 FK 2 - 1 Yeşil Kırşehirspor
MS Zara Belediyespor 1 - 1 MKE Kırıkkalespor
MS Çubukspor F.A.Ş. 2 - 0 Yıldızeli Birlikspor
MS Sivas Demirspor 0 - 2 Yeni Altındağ Bld.