NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele veren Nevşehir Spor Gençlik Spor kulübünün bu haftaki rakibi Azatlı Spor olacak.


22 Kasım Pazar günü kendi sahasında ve taraftarı önünde rakibini ağırlayacak olan kırmızı beyazlı takımda hedef haftayı 6 puanla kapatabilmek. Zira hafta içerisinde erteleme maçında Yıldızeli Birlik Spor karşısında elde edilen 3 puanın ardından alınacak bir üç puan daha lider ile kırmızı beyazlı takımın arasındaki puan farkının artmaması, hatta lider Kazan Belediye Spor’un Sivas Emniyet Gücü takımı karşısında kayıp edeceği puan ya da puanlarla liderliğe doğru adım atması açısından önem taşıyor.

Ligde geride kalan 7 maçta 13 puan elde eden Kırmızı beyazlılarda ligin en alt sırasında ve şu ana kadar sadece 1 puan toplayabilen rakip karşısında farklı bir galibiyet elde edilmesi planlanıyor.

Ligin 8. Haftasında iki Kayseri ekibi Kayseri Şeker ve Kayseri Yol Spor takımları karşı karşıya gelecek. Haftanın diğer müsabakalarında ise Türk Metal Kırıkkale Spor ile Çankırı Belediye Spor, Yozgat Spor – Yeni Altındağ Belediye Spor, Kazan Belediye Spor – Sivas Emniyet Gücü, Hacılar Erciyes Spor ile Yeşil Kırşehir Spor takımları puan mücadelesi verecekler.

Müsabakaların tamamı 22 Kasım Pazar günü oynanacak ve Saat 13.30’da başlayacak.