Nevşehirspor Başkanı Muzaffer Leblebici, " Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, Şampiyonluk Yolundaki Gayretlerimize Gösterdiği Yakın İlgi, Alaka ve Destek İçin Teşekkür Ederim "dedi.

Teşekkürler ÜNVER!!!

Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in 2016-2017 Bölgesel Amatör Lig(BAL)’inde Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nevşehirspor Kulübüne destek olmak amacıyla 520 bin TL’lik maddi destek sağlandığını belirtti.

Ayrıca Nevşehirspor futbolcularının gerek antrenman ve gerekse de deplasmanlarda kullanmak üzere, üzerinde Nevşehirspor’un takım logosunun da giydirilmiş halde bulunduğu bir otobüsü, Nevşehirspor Kulübüne tahsis ettiğininde altını çizen Başkan Leblebici, şahsım kulübüm ve camiam adına Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Teşekkürler AÇIKGÖZ!!!


Kırmızı-beyazlı kulübün uzun süredir konaklama sorunu yaşadığını belirten Leblebici,  bu sorunlarının acil çözülmesi noktasında destek veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, teşekkür etti. 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Yeni sezon öncesi Şampiyonluk adına Kurmuş olduğumuz güçlü kadromuz için gerekli olan barınma ihtiyacının acil çözümüne ilişkin olarak bu mağduriyeti gidermek adına ilk etapta Ürgüp'te ki bir oteli kulübümüze tesisi noktasındaki katkı ve desteklerinden dolayı Milletvekilimiz Sayın Mustafa  Açıkgöz'e teşekkürü borç biliyorum.

Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Açıkgöz'ün kulübümüzün ihtiyaç duyduğu sürekli kalıcı bir yerin sağlanarak, kulübümüze en kısa sürede bir bina kazandırılması konusunda ki ciddi çalışmaları olduğunu açıklamasıda bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir dedi.



Bu bağlamda bir kez daha maddi manevi desteklerini esirgemeyen Başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ve Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e şahsım kulübüm ve camiam adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.