Gençlik Ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Baklanlığı arasında imzalanan 81 İl ve ilçelerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile İl Müftülükleri aracılığıyla başlatılan Yaz Kur’an Kurslarında Spor Yapıyoruz projesi bu yaz döneminde de Nevşehir' de tüm hızıyla devam ediyor..

Güzelyurt Mahallesinde bulunan Oğuzlar Gazneli Camiini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, Spor Şube Müdürü Aslan UÇAR ve Antrenörler ziyaret etti. İl müdürü bütün öğrencilere; şapka, top ve tişört hediye ederek öğrencilerle bir süre sohbet edip kuran kursu hakkında bilgi aldıktan sonra öğrencilere Spor Kompleksini de kullanabileceklerini onları tesislerde görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Oğuzlar Gazneli Camii İmamı yaptığı açıklamada; "Düzenlenmiş olunan Yaz Kuran Kurslarında çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim eğitimi ve Dini Bilgiler veriyoruz bunun yanında çocuklarımıza sosyal aktivite olarak Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen antrenörlerle çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırıyoruz. Sporcu genç nesiller yetiştirmek için bizlere malzeme, tesis ve antrenör konusunda destek veren Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER’ e teşekkür ederim" dedi.