Misli.com 3.Lig 1 Grup ta mücadele eden kırmızı-beyazlı ekibimiz, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Fatsa Belediyespor maçı öncesi Teknik direktör Özgür Zengin nezaretinde son antrenmanını yaptı. 

Misli.com 3.Lig 1 Grup ta mücadele eden kırmızı-beyazlı ekibimiz, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Fatsa Belediyespor  müsabakası  öncesi son antrenmanını yaptı.16. hafta mücadelesinde yarın oynayacağı Fatsa Belediyespor maçı için dün akşam saatlerinde Fatsa’ya ulaştı. 

Deplasmanda Fatsa Belediyespor’a konuk olacak kırmızı-beyazlılar kalacakları otele yerleştikten sonra yarınki maç için son antrenmanını Müsabakanın oynanacağı Fatih İlçe stadyumunda yaparak maç saatini beklemeye başladı. Mutlak galibiyet parolası ile Fatsa’ya gelen Kırmızı beyazlı ekipte morallerin yüksek olduğu gözlemleniyor.

Perşembe günü saat 13.00’de Fatsa ilçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Tolga Tugay İnan düdük çalacak. İnan’ın yardımcılıklarını ise Turgut Evran, Yunus Doğan ve Deniz Dilleşen olarak belirlendi. Korona virüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada Nevşehir Belediyespor, üç puana odaklandı. Teknik direktör Özgür Zengin, mücadele öncesi yaptığı açıklamada, Fatsa’dan elleri boş dönmek istemediklerini söyledi. Hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydetti.

İkinci yarının ilk maçı!  Nevşehir Belediyespor, Fatsa Belediyespor maçına hazır...

Misli.Com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 2020-2021 futbol sezonun ikinci yari ilk karşılaşmasında 28 Ocak Perşembe günü Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor'a konuk olacak.

Karşılaşmayı Çanakkale Bölgesinden Tolga Tugay İnan (Öğretmen) yönetecek.

Fatsa Belediyespor ligte 22 puanla 7.sırada yer alırken, Nevşehir Belediyespor ise, 18 puanla 10.sırada yer alıyor.

Fatsa Belediyespor - Nevşehir Belediyespor 

Yer: Fatsa İlçe Stadı

Tarih: 28.01.2021 Perşembe Günü

Saat:13:00

HAKEMLER:

Tolga Tugay İnan(Hakem)
Turgut Evran(1. Yardımcı Hakem)
Yunus Doğan(2. Yardımcı Hakem)
Deniz Dilşen(Dördüncü Hakem)

 Mahmut Koca(Gözlemci)
 Halit Yakupoğlu(Temsilci)
 Ümit Gers(Temsilci)