Belediye Başkanı Savran Ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Özaltın’dan 78 Yaşındaki Hatice Nineye Forma Hediyesi

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyespor taraftarı 78 yaşındaki Hatice Bostancı’yı ziyaret etti. Başkan Savran, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ile birlikte kırmızı beyazlı ekibin son oynadığı 1877 Alemdağ Spor maçında, takımının kazanması için ettiği dua sosyal medyada büyük yankı uyandıran Hatice nineye forma hediye etti.

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor'un iç saha maçlarını oynadığı Gazi Stadı’nın yanında bulunan evinin çatısından kırmızı beyazlı ekibin maçlarını izleyen Hatice Bostancı’nın kırmızı beyazlı ekibin son oynadığı 1877 Alemdağ Spor maçında, takımının kazanması için ettiği dua, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Nevşehir Belediyespor’un maçın uzatma dakikalarında attığı gol ile galip geldiği maçın ardından birçok taraftar, Hatice ninenin maçın oynandığı esnada ettiği duayı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın’da maçın ardından Bahçelievler Mahallesi’nde oturan Hatice Bostancı’yı evinde ziyaret etti.

3 çocuk ve 11 torun sahibi Hatice nine ile bir süre sohbet eden Savran ve Kulüp Başkanı Özaltın, destekleri için kendisine teşekkür etti.

Kırmızı beyazlı takımın maçlarında ettiği duayı sosyal medyada izlerken çok duygulandığını ifade eden Belediye Başkanı Savran, “Şansız bir sezon geçiriyoruz ancak son maçlarda aldığımız galibiyetlerle yüzümüz gülüyor. İnşallah sizlerin de desteği ile bu sene bu takım ligde kalacak. Bu konuda yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve oyuncularımızın ciddi bir gayreti var. Sizden dileğimiz dualarınızdan bizleri eksik etmemeniz” dedi.

Belediye Başkanı Savran daha sonra Özaltın ile birlikte futbolcuların ve kendilerinin imzaladığı Nevşehir Belediyespor’un 50 numaralı formasını Hatice Bostancı’ya hediye etti.

Bostancı’da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek Başkan Savran ve Özaltın’a teşekkür etti.

Uzun yıllardır kırmızı beyazlı takımın maçlarını izlediğini söyleyen Bostancı, “Evim stadın hemen yanında olduğu için kimi zamanlar gençler maç izlemek için benim evimin çatısına geliyor. Bende onlarla birlikte maçları izliyorum. Bu sırada takımımızın kazanması için de sürekli dua ediyorum. İsimlerini bilmesem de tüm oyuncularımız benim birer evladım. Onlar için her zaman dua ediyorum” diye konuştu.