İstanbul'da yapılan yıldızlar Türkiye salon şampiyonasına katılan Nevşehirli sporcularımızdan Duran Sütveren, 1500 metre yarışı kariyerinin en iyi derecesini olan 4.19 koştu. Daha önce 800 metre Türkiye şampiyonluğu da yaşayan Nevşehir'in gururu milli atletimiz Sütveren, 1500 metre içinde Türkiye'de en iyiler listesine gireceğinin de sinyallerini vermiş oldu.

Başka bir güzellik ise, Nevşehir'de alt yapının gümbür gümbür gelmesi... Avanoslu sporcumuz Süleyman Yılmaz ise 800 metreyi 2.05 koşarak en iyi derecesini elde ederken, Yasin Alan ise 2.04 ile yarışı tamamladı.

Antrenörler Resul Köstekci ve Hakan Köstekçi yaptıkları açıklamada; "Nevşehir Atletizm Ailesi olarak; Bizlere göreve başladığı günden itibaren desteğini veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve personeline atletizm ailesi olarak teşekkür ederiz. Atletizm müsabakaları önümüzdeki günlerde kros yarışları ile devam ederken yeni yetenekler için özellikle köylerde ve beldelerde seçmeler devam edecektir" dedi.

Bizde, U18 yarışında Duran Sütveren'i tebrik ediyor, ailesine, ve özellikle emeği geçen efsane hocamız Resul Köstekçi ve Hakan Köstekçi'ye teşekkür ediyoruz.