Uşak’ta gerçekleşen 100. Yıl İller Arası Minik Yıldız Ümit-Genç Kurtuluş Kupası Karate Şampiyonasından başarılarla dönen Nevşehirli sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i ziyaret etti.
 

Türkiye Karate Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan “100. Yıl İller arası Minik Yıldız Ümit-Genç Kurtuluş Kupası Karate Şampiyonu”, 19-20 Kasım 2022 tarihlerinde Uşak’ta düzenlendi. Nevşehir’i temsil eden 10 sporcunun 4’ünün kente başarılarla dönmesi camiada büyük sevinçle karşılandı.
 

Şampiyonadan 4 Türkiye üçüncülüğü ile kente dönen başarılı sporcular, Karate İl Temsilcisi İsa Yılmazer ve veliler ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i makamında ziyaret etti.
 

Sporcularla bir süre sohbet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti. Karate İl Temsilcisi İsa Yılmazer ise spor camiasına desteklerinden dolayı İl Müdürü Muhsin Özdemir’e teşekkürlerini iletti.
 

İl Müdürü Özdemir;” Sporcularımızın azimle çalışmaları ve bu çalışmalarının karşılığını başarılı bir şekilde almaları bizleri mutlu ediyor. Gençlerimizi spora özendirmek ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için uğraşıyoruz. Bu süreçte evlatlarının spor içinde kalması için büyük fedakârlık gösteren velilerimize ve kıymetli hocalarımızın emeklerini boşa çıkartmayarak başarılı olan sporcularımızı kutluyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Büyük küçük demeden herkesin sporla ilgilenmeleri ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Özdemir, başarılı sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.
 

Şampiyonada Nevşehir’i temsil eden Ela Yaren Önder 2011 doğumlu bayanlar 40 kg Türkiye üçüncülüğü, Fatmanaz Keskin 2012 doğumlu bayanlar 40 kg Türkiye üçüncülüğü, Hüseyin Gök 2013 doğumlu erkekler 40 kg Türkiye üçüncülüğü ve Muhammed Emin Bütün doğumlu erkekler 30 kg Türkiye üçüncülüğü elde etmişti.