Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce Köy Muhtarı ve Fenerbahçe kongre üyesi Hasan Gözderesi, Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü'nün 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında konuştu.

Gözderesi, konuşmasına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru'dan izin alarak  müsadeleri ile geldim buraya sözleriyle başladı.

Gözderesi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek konuşması yaptı...

Nevşehir Derinkuyu Muhtarı Hasan Gözderesi yaptığı konuşmasında; "Kulüpte 25. yılımı doldurdum. Yüksek Divan Kurulu üyeliği için 25 sene çok fazla. Bunun 15 yıla indirilmesini istiyorum. Öte yandan Sayın Başkanımız Ali Koç'a geçtiğimiz günlerde bir spor proğramında Fenerbahçemize saldıranlara haddini bildirdi. Kendisini tebrik ediyorum.

8 Yıl Divan Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Vefa Küçük Fenerbahçe'ye büyük hizmetleri olmuştur. Kendisinin bir plaketle onurize edilmesini istiyorum. Son olarak Kulübümüze, Başkanımıza ve Fenerbahçemize sahip çıkalım." çağrısında bulundu.

İşte Gözderesi'nin o konuşmaları;