Türkiye Taekwondo Federasyonu, Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'na gidecek Yıldız Milli Takım seçmesi Konya'da 13 Temmuz 2015 tarihinde yapıldı.

Nevşehirli Taekwondocumuz Anıl Erkin Zeray ,53 kğ da Konya'da gerçekleştirilen Milli Takım Seçmelerinde birinci olarak Kore'de yapılacak olan Dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Taekwondo 
Antrenörü Recep Işık müjdeyi bakın nasıl verdi: " Bu mutlu günde güzel bir başarı Konya'da yapılan yıldızlar dünya şampiyonası milli takım seçmelerinde sporcum Anıl Erkin Zeray 53 kğ da birinci olarak Kore'de yapılacak olan Dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.Ayrıca tüm Müslüman aleminin duaların kabul olduğu mübarek kadir gecesini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

www.fibhaber.com Ailesi olarak Nevşehir'de yıllardır Taekwondo sporunda sayısız başarıların altına imzasını atan Antrenör Recep Işık ve tüm değerli sporcularıyla birlikte özellikle Nevşehirimizi ve Türkiyemizi Kore'de yapılacak olan Dünya şampiyonasında temsil etme şansı yakalayan Anıl Erkin Zeray'ı tebrik ediyor başarıların devamını diliyoruz.

YILDIZ ERKEKLER

33 KG ERKEK


Seçmeyi Kazanan:

SAMET ÇELİK - KARAMAN

37 KG ERKEK

Seçmeyi Kazanan:

FEVZİ ARDA DURU - İZMİR

41 KG ERKEK

Seçmeyi Kazanan:

ENES ŞENTÜRK - KOCAELİ

45 KG ERKEK

MUSTAFA EMRE TEKE - DİREKT

49 KG ERKEK

Seçmeyi Kazanan:
AHMET KÜSKÜ - İSTANBUL

53 KG ERKEK

Seçmeyi Kazanan:
ANIL ERKİN ZERAY - NEVŞEHİR