13 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk, Binlerce Nevşehirliyi Sokağa Döktü . Ödemişspor'u 3-2 mağlup ederek Spor Toto 3. Lig'e yükselen Nevşehirspor'un başarısı, şehir merkezinde coşkuyla kutlandı. Kırmızı beyazlı ekibin taraftarları araç konvoyu eşliğinde şehir turu attı.

Hem Antalya'da eş zamanlı hemde Nevşehir'de Şampiyonluk Kutlamaları

Nevşehirspor'un Spor Toto 3.Lig'e yükselmesi coşkuyla kutlandı. Bölgesel Amatör Lig 5. grupta şampiyon olan Nevşehirspor, İzmir temsilcisi Ödemişspor ile Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Spor Toto 3.Lig'e yükselme maçı oynadı.

Maçı 90+3'te Furkan Yıldırım'ın golü ile 3-2 kazanan Nevşehirspor tam 13 yıl sonra yeniden Spor Toto 3.Lig'e yükseldi.  Maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşayan Nevşehirsporlu teknik heyet ve futbolcular, mutluluklarını AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve taraftarlarıyla paylaştı.

Takımlarının 3. Lig'e yükselmesini coşkuyla karşılayan Nevşehirliler araç konvoyu ile kutlama yaptı. Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'da Ziraat Bankası önünde toplanan Kırmızı Beyazlı taraftarları şampiyonluk için tebrik ederek, taraftar grubunun temsilcilerini kutlamalarda taşkınlık yapılmaması için uyardı.