Nevşehirspor'a gönül veren taraftarlar, 2017-2018 sezonu kombine biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. 3. Lig hedefiyle şampiyonluk kadrosu kuran Nevşehirspor'a destekler sürüyor. Nevşehirspor GK Yönetimi tarafından satışa sunulan kombinelere ilgi büyük. 

Nevşehirspor Taraftarına 'Kombine' Teşekkürü

Nevşehirspor GK. Kulübü As Başkanı Ahmet Ertaş, kombine bilet satışlarına gösterilen ilgi nedeniyle kırmızı-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

Nevşehirspor GK. Kulübü As Başkanı Ahmet Ertaş, kombine bilet satışlarına gösterilen ilgi nedeniyle kırmızı-beyazlı taraftarlara teşekkür etti. Ertaş, kulübün satışa sunduğu kombine biletlere yoğun ilgi gösterildiğine dikkat çekerek, "İlgi ve destekleri nedeniyle Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz. Nevşehirspor olarak, Nevşehir halkına minnettarız" dedi. 

Nevşehirspor'un, 'halkın takımı' olduğunun altını çizen Nevşehirspor GK. Kulübü As Başkanı Ahmet Ertaş, açıklamasını da şöyle sürdürdü; "Bu nedenle de halk takımına sahip çıktı ve kombine biletini aldı. Bundan sonra da Nevşehirliler'in verdikleri desteği sürdüreceğine inanıyoruz."

 Haydi Nevşehir Şimdi Sıra BİZDE ! KOMBİNENİ AL !.... Takımına SAHİP Çık!

Kırmızı-Beyazlı takımın cefakar ve fedekar taraftarları Nevşehir'in en önemli markası olan Nevşehirspor'a daima sahip çıkacaklarını ve bu sezon iç sahadaki hiç bir maçı kaçırmayacağını ifade ettiler. 

Nevşehirspor GK Yönetimi tarafından satışa sunulan kombine kartlarına Nevşehirli vatandaşlarımız ve iş adamları büyük ilgi gösteriyor.

Nevşehir Tek Yürek!  

İşte son kombine satışları;
Galerici esnaflarımızdan Adnan ve Fatih İşbilir Nevşehirspor umuza 5000 Tl katkıda bulunmuştur.Teşekkür ederiz..
Galerici esnaflarımızdan Fehmi ve Mustafa Soylu Nevşehirspor umuza 5000 Tl katkıda bulunmuştur.Teşekkür ederiz..
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Nevşehirspor umuza 5000 TL katkıda bulunmuştur.Teşekkür ederiz..