Nevşehir spor'da Kırşehir Belediyespor ile oynayacağı 3. Lig'e yükselme maçının hazırlıklarını giderek artan bir tempoyla sürdürüyor.


Teknik direktör Cüneyt Tiryaki yönetiminde Nar Tesisleri'nde final maçı için çalışan Kırmızı-Beyazlılarda antrenmanlara neşe hakim olurken çalışmalar sıkı bir tempoda geçiyor.


Sıcak havada gerçekleşen antrenman öncesi Nevşehirspor'un Nar tesislerindeki yedek kulübesinin hemen yanında takımını yalnız bırakmayan Nevşehirspor Yöneticileri adına Mehmet Bıyık futbolculara ve teknik ekibe hitaben bir konuşma yaptı. Kırşehir Belediye Spor maçından zaferle ayrılacaklarını belirten Bıyık, "Ligde bizi çok sevindirdiniz. Şimdi önümüzde bir final daha var. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu şehir sizlere güveniyor" dedi.


Hafta sonu Ankara'da oynanacak olan maç hazırlıklarını tam kadro sürdüren Kırmızı-Beyazlıların oldukça hırslı geçerken teknik patron Cüneyt Tiryaki, "Önümüzde bir maç var ikincisi yok. Böyle bir anlayışla hazırlanıyoruz. Nevşehirspor şartlar ne olursa olsun kazanmak için sonuna kadar mücadele edecek. Nevşehir'e kupayla dönmek istiyoruz. Tüm kentin kenetlenmesi ve bizim yanımızda olması ile bunu sağlayacağız" dedi.

Nevşehirspor GK - Kırşehir Belediyespor

Tarih: 22 Nisan Pazar Günü

Saat : 15:00 de

Yer: Ankara Osmanlı Stadyumu

Kanında memleket sevdası olan herkesi şampiyonluk maçında Ankara'ya bekliyoruz...

Nevşehirspor Yönetimi tam kadro, antrenmalarda takımımızı bir an olsun yalnız bırakmıyor.