İkinci devre hazırlıklarını Antal'ya da sürdüren Bal ligi 5.Grubun şampiyonlukta iddialı ekibi Nevşehirspor, forvet arkası oynayan tecrübeli orta saha oyuncusu Volkan Bekçi'yi transfer etti. Üç yıldır Spor Toto 2. Lig temsilcisi Kahramanmaraşspor'da forma giyen Tecrübeli oyuncu Volkan Bekçi, Galatasaray altyapısında yetişmiş başarılı bir oyuncu.

SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig Beşinci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor bu transferle birlikte devre arasında 3 oyuncuyla anlaşmış oldu!

Yüksekova Belediyespor'dan sol açık Furkan Yıldırım, Ceyhanspor'dan Forvet Serdar Kılıç'tan sonra orta sahaya Volkan Bekçi'yi de transfer eden kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci yarı için önemli transferlere imza atmış oldu.

Arda'nın eski takım Arkadaşı Nevşehirspor'da...
Galatasaray altyapısı, Abdullah Avcı'nın önderliğinde 2004 yılında altın jenerasyonunu yakalamıştı. Arda Turan, Ferhat Öztorun, Mehmet Güven, Özgürcan Özcan ve Cafercan Aksu gibi isimlerle takım arkadaşı olarak PAF takımı şampiyonluğu yaşayan Volkan Avcı, aynı oyuncu grubuyla Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya 4.'lüğü elde etmişti.

1987 Trabzon  Doğumlu Volkan Bekçi'ye Nevşehirspor'da başarılar diliyoruz. 



Haber: Mustafa Ferveren