Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Nevşehirspor, sezon açılışının ardından Türkiye Kupası maçına yoğunlaşacak. Henüz rakibi belli olmasa da bugünden itibaren ilk olarak kupa maçına ardından da lige yönelik çalışmalara ağırlık verecek olan takımın genel durumu hakkında bilgi veren Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, gelinen noktayı sevindirici olarak nitelendirdi.

Kupa maçında takım hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olacağını, ardından da kalan sürede belirledikleri eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini belirten Tiryaki, “Kupa da bizim için önemli ama lige daha fazla önemsiyoruz. Rakibimizi ciddiye alarak tura geçmek bize zorlu yarış öncesinde büyük moral olur” dedi.

ZAMAN DARALIYOR
Takımın kamp dönemlerinde açıklarını yavaş yavaş kapattığını ancak lig için henüz birşey söylemenin erken olacağını kaydeden Cüneyt Tiryaki, açıklamalarını şöyle devam ettirdi: “Artık bütün planlarımızı lige göre yaptık. Zaman oldukça az kaldı. Biz de önce hazırlık maçlarında takımın son durumumuzu görerek, ona göre önlemler alıyoruz. Ancak şu an için hedef açıklamanın, çok çok iyi bir takımız demenin doğru olmayacağı kanısındayım.”


Son Kamp Nevşehir'de...

Erzurum Palandöken'den dönen kırmızı beyazlı ekibimiz 3 günlük izinlerin ardından yarından itibaren çalışmalarına Nevşehir Nar tesislerinde başlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Nevşehirspor Erzurum kampı sonrasında oyunculara verilen 3 günlük izin bugün sona eriyor. Tesislerde toplandıktan sonra artık ligin havasını solumaya başlayacak ve belirlenen eksiklikleri giderme çalışmalarına ağırlık verecek olan Nevşehirspor’un lig kadrosu da son kampta belirlenecek.

Nevşehirspor üçüncü etap çalışmalarını yapmak üzere yarın kendi tesislerde bir araya gelecek.

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK
Önce Nevşehir, ardından da Erzurum Palandöken’de yeni sezona hazırlanan, fizik ve kondisyon eksikliklerin giderdikten sonra hazırlık maçlarında gücünü deneyen Kırmızı Beyazlılar’ın Nevşehir kampı, bu iki süreç içinde belirlenen sorunların giderilmesi üzerine yoğunlaşacak. Bugün akşam kulüp tesislerinde bir araya gelecek olan Kırmızı beyazlılar, ilk idmanını da yarın sabah gerçekleştirecek. Erzurum kampında güçlü ekiplerle oynamayı uygun gören Nevşehirspor, 3.lig takımlarından Erbaaspor ile 1-1 berabere kalırken, 2.Lig temsilcisi Ofspor'a da 1-0 yenilmişti.

YÖNETİM TAKIM ARIYOR

İmkan bulması dahilinde sezon açılışında hazırlık maçı oynamayı planlayan Kırmızı Beyazlılar, böylece ligde denenecek sistemi de otutturmaya çalışacak. Önce sezon açılışında takımın durumunu görecek Yönetim, takım bulunması durumunda Nevşehir kampının bir hazırlık maçıyla tamamlanmasını planlıyor. Erzurum’da ki hazırlık maçlarında oldukça iyi sinyaller veren ve ligde önemli işler yapacağını gösteren ekibimiz Nevşehir kampında artık tüm eksikliklerini gidermeye yönelik çalışmalar üzerinde duracak.

Öte yandan Nevşehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki'nin raporu doğrultusunda; eğer gerekli görülürse
 Eksik görülen mevkiler için 2 transfer daha yapılabileceği belirtiliyor.