Nevşehir esnafı Nevşehirspor’un iç saha maçlarında geçerli kombine biletlere büyük ilgi gösterdi.

Nevşehirli sporseverlerin Nevşehirspor'a verdiği destek her geçen gün artarak devam ediyor. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyelerinin  yakından ilgilendiği kombine biletlere sporseverler ilgi gösteriyor.

Kimi Nevşehirli hemşehrimiz bir adet, kimi hemşehrimiz üç beş adet kimi hemşehrimiz on yirmi elli tane alarak kombinenin tamamının satılmasına katkı veriyor.

Kırmızı Beyazlı kulübü maddi destek sağlamak amacıyla bastırılan 2017-2018 sezonunda iç saha maçlarında geçerli kombine bilet satışı devam ediyor. Kısa bir süre önce piyasaya sürülmesine rağmen, esnafların ve taraftarların ilgisiyle karşılanan kombine satışlarına Şehrimiz esnaflarından;

Taşdemir Oto Galeri sahibi İbrahim Taşdemir 1500 TL bağışta bulundu.Teşekkür ederiz
Hamdi Çelikdur Furkan Perde 3 adet kombine almıştır. Teşekkür ederiz
Avcı gıda Murat Avcı kombine alarak destek olmuştur teşekkür ederiz
Nevşehir Sanayide kasap ve lokanta işletmesicisi Ali Baba kombinesini aldı teşekkür ederiz
Sürat Dorse Sahibi Bilal ve Mustafa Dokudur 2 Adet kombine alarak destek oldular teşekkür ederiz.
Forum Kapadokyada kombine standımız vardır.Kombine almak isteyen taraftarlarımıza duyurulur.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, tüm hemşehrilerimize NEVŞEHİRSPOR'a sağladıkları destek için çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bir çok süper lig takımlarının kombine bilet satışlarını geçen kulübümüzüzn vefakar taraftarları 5000 Hedefine en kısa sürede ulaşacaktır. Ve şunun altını ısrarla çizmek isterimki Futbolcusundan malzemecisine Teknik kadrodan yöneticisine taraftarına kadar tek yürek olan camiamız şampiyonluğu ne kadar istediğini gösteriyor. Aynı ilgi ve destekleri tüm Bürokatlarımız ve Siyasilerimizden de bekliyoruz dedi.