Kayseri Şekerspor maçının hazırlıklarını Nar tesislerinde sürdüren Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Beşinci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirsporlu futbolcular antrenmandaki neşeli tavırları ile dikkat çektiler.

Antrenman sırasında birbirleri ile şakalaşan kırmızı beyazlı ekipte morallerin üst düzeyde olması hem teknik ekibi hem de yönetimi sevindirdi.

Teknik direktör Cüneyt Tiryaki, iki bölüm halinde yaptırdığı antrenmanın ilk bölümünde şut çalışması gerçekleştirdi. Anterenmanın ikinci bölümünde yarı sahada çift kale antrenman yaptırırken, futbolcuların hırslı oluşları dikkatlerden kaçmadı.


Buzo hem gol hem form peşinde...
Ligin ikinci haftasında 3-1 lik Kilis Bld maçında rakip filelerini havalandıran tecrübeli golcü, Kayseri Şeker’i de boş geçmemeye kararlı. Nijeryalı forvet, dün yapılan son idmanda sergilediği başarılı performansla, Kayseri Şekerspor mücadelesine ne kadar hazır olduğunu gösterdi.​ 

Geçtiğimiz hafta ligin en güçsüz ekiplerinden Belen Belediye spor karşısında tek kale oynayan fakat istediği golü şansızlık ve beceriksizlik nedeniyle bir türlü bulamadığı için 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybetmesinin ardından Kırmızı Beyazlı ekipte artık puan kaybına tahammülü yok. Grubun güçlü ekiplerinden Kayseri Şekerspor maçında hedef mutlak 3 puan.

Şampiyonluk istiyorsak kayıtsız ve şartsız Takımımıza Tam Destek Şart...!

Ligin ilk üç haftasında rakip filelere attığı 4 gole karşın kendi kalesinde 1 gol gören Nevşehirspor 2 galibiyet bir mağlubiyetle 7 puan toplayarak ligde 2.sırada yer alırken, rakip Kayseri Şekerspor ise bir galibiyet iki beraberlikle 5 puan toplayarak ligde 6.sırada yer alıyor.


Kırmızı-beyazlılar Kayseri Şekerspor maçının hazırlıklarını kendi tesisinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.  Pazar günü mücadelenin çok zorlu geçeceğini belirten Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, çok güçlü bir rakiple oynayacağız bu zorlu maçta tüm taraftaralarımızı desteklemek için maça bekliyoruz dedi.

Nevşehirspor GK - Kayseri Şekerspor
Tarih: 15.10.2017 PAzar
Saat: 15.00
Yer: Gazi Stadı


Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 5 Puan Durumu
O P Av
1 Talasgücü Belediyespor 3 7 +5
2 Nevşehirspor GK 3 7 +3
3 Yozgatspor 1959 FK 2 6 +5
4 7 Mart Kadirli Demir 3 6 +3
5 68 Aksaray Belediyespor 3 6 +2
6 Kayseri Şekerspor 3 5 +8
7 Kürkçülerspor 2 3 0
8 Arsuz Karaağaç 1967 3 2 -1
9 Adana Büyükşehir Belediyespor 3 2 -2
10 Belen Belediyespor 3 2 -2
11 Ceyhanspor 2 1 -1
12 Kilis Belediyespor 3 1 -5
13 2005 Azatlıspor 3 0 -15
 


Şampiyonluk yakında...

Şampiyonluk Nevşehir'e hiç bu kadar yakınlaşmamıştı. Bu sene bu fırsatı kaçırmamak için Yönetim, Futbolcu, Basın ve taraftar üzerine düşeni yapmalı... El ele verip şampiyonluğa kenetlenmeliyiz.

Önce kupada Rize'ye Elendik sonra İskenderun'da Belendik Şimdi Kayseri Şeker'e Bilendik. Hafta sonu 5 Bin kişiye kilitlendik. 
Büyük Nevşehir taraftarını Gazi'ye bekliyoruz.


Haber:Mustafa Ferveren