Nevşehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç, 2017-2018 sezonunda iç sahada oynayacak maçların bilet fiyatlarını açıkladı.
Nevşehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulumuzun bu sene ki olmuş almış olduğu karar neticesinde yeni sezonda bilet fiyatlarımız açık tribün 5 kapalı tribün 10 TL olarak belirledik" dedi.

Dirikoç, ayrıca Kombine Kart Sahipleri Açık Ve Kapalı Trübüne Kombine Kartlarını Göstererek Girebilirler. Öğrenciler, Öğrenci Kimlik Kartını Göstererek Ücretsiz Girebilirler. Bu sezon Bayanlara Maç Ücretsiz. Onun Dışında Gişelerde Kombine Satışı Yapılacaktır"diye konuştu.


Yeni sezonda Nevşehirli taraftarların gereken desteği vereceklerine inandıklarını söyleyen Dirikoç, "Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi takımımızı destekleyeceklerine inanıyorum. Aksaray deplasmanında aldığımız galibiyetle lige güzel bir başlangıç yaptık. Bu galibiyetle birlikte kombinelere ilgide artıyor. İnşallah yeni sezonda taraftarımızın Nevşehirspor'a gerek desteği verip itici bir güç ve ateşleyici olacaklarından şüphem yok" ifadelerini kullandı.