Şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı daha 3 puanlık galibiyetle geçmeyi başaran Nevşehirspor ilk deplasman galibiyetine Sivas'ta ulaştı. Bu galibiyetle takımımız grubunda 7.sıraya yükseldi. Nevşehirspor'un Lider Aksaray ve Altındağ sporla arasında ki 7 puanlık fark devam ediyor.

90 dakika boyunca üstün olan taraf Nevşehirspor'umuzun sayısız goller kaçırdığı Maç sonunda trübünlerde ve soyunma odasında büyük mutluluk yaşandı.

Soyunma odasında büyük sevinç ve mutluluk yaşayan Kırmızı Beyazlı Futbolcular Bu anlamlı galibiyeti, Büyük Nevşehirspor taraftarlarına ve Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye armağan ettiklerini söylediler.

Seri galibiyetler için 2'de 2 yapan ekibimiz Nevşehirspor'u ilk yarıda sırasıyla şu önemli karşılaşmalar bekliyor.
İşte ilk yarıda kalan maçlarımız;


Yeşil Kırşehirspor
Altındağ Bld.Spor (D),
Kazan Bld.Spor ,
MKE Kırıkkalespor (D),
Zara Belediye Spor,
Talas Gücü Bld.Spor(D),
Sivas Demirspor 

Tebrikler Nevşehir...

Nevşehirspor oynadığı 5. maçında ikinci galibiyetine Sivas Yıldızeli Birlik Spor karşısında ulaştı.. 
Başarılı futbolcumuz Quesi oynadığı 5 maçta 4. golüne ulaşırken, Nevşehirspor'umuz Topladığı 6 puanla beş basamak daha çıkarak 7.Sıraya yükseldi. Gelecek hafta Kırmızı Beyazlı ekibimiz Kendi sahasında Kırşehirspor la oynayacak.

Bölgesel amatör Lig 6.Grup 7 . Hafta karşılaşmasında Nevşehirspor Kendi sahasında Kırşehirspor la oynayacak.

Önümüzdeki Haftanın Maçları   

06/11    14:00        Çubukspor F.A.Ş.        v      Yeni Altındağ Bld.               
06/11    14:00        Nevşehirspor GK        v       Yeşil Kırşehirspor                
06/11    14:00        Sivas Demirspor        v        MKE Kırıkkalespor            
06/11    14:00        Talasgücü Belediyespor  v   Zara Belediyespor     
06/11    14:00        Yozgatspor 1959 FK     v   Kazan Belediyespor               
06/11    14:00        68 Aksaray Bld.  v  Yıldızeli Birlikspor

Kayseri Şeker (BAY)

Maç sonucu: Yıldızeli Birlikspor 1 – 2 Nevşehirspor GK ​

34' (0-1)    Gol    Quesi Jonathan Weston           
61' (0-2)    Gol    Quesi Jonathan Weston
72' Ünal Göksal    Gol    (1-2)    

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup Puan Durumu

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup Puan Durumu
 
O G B M P
1 Y.Altındağ Bld. 6 5 1 0 16
2 68 Aksaray Bld. 5 4 1 0 13
3 Kazan Bld. 5 3 1 1 10
4 Yeşil Kırşehir 6 3 1 2 10
5 Çubukspor F.A.Ş 5 3 0 2 9
6 Kayseri Şeker 6 3 0 3 9
7 Nevşehirspor GK 5 2 0 3 6
8 MKE Kırıkkale 5 1 3 1 6
9 Talasgücü Bld. 6 1 3 2 6
10 Yozgatspor 1959 6 2 0 4 6
11 Zara Bld. 5 1 1 3 4
12 Sivas Demirspor 6 1 1 4 4
13 Yıldızeli B.S. 6 1 0 5 3

Diğer Maçlar
90 MKE Kırıkkalespor 0 - 0 Talasgücü Belediyespor
MS Yeşil Kırşehirspor 2 - 0 Çubukspor F.A.Ş.
90 Kazan Belediyespor 2 - 1 Sivas Demirspor
90 Yeni Altındağ Bld. 1 - 0 Yozgatspor 1959 FK
90 Kayseri Şekerspor 0 - 1 68 Aksaray Bld.

Nevşehirspor oynadığı 5. maçında ikinci galibiyetine Sivas Yıldızeli Birlik Spor karşılşamasında ulaşıyor. Quesi 5 maçta 4. golüne ulaşırken, Topladığı 6 puanla Nevşehirspor'umuz beş basamak daha çıkarak 7.Sıraya yükseldi. Gelecek hafta Kırmızı Beyazlı ekibimiz Kendi sahasında Kırşehirspor la oynayacak.
        
Ve 3 puanı alan taraf NEVŞEHİRSPOR..

90.Dakika artık uzatma anları oynanıyor. 2-1 lik üstünlüğümüz devam ediyor.

88.Dakika - Grubumuzda Altındağ Bld.Spor 1-0 öne geçti Kırşehir'in Çubuk karşısında 2-0 , Aksaraysporun deplasmnda Kayseri Şeker önünde 1-0 lık üstünlüğü var. Grubumuzda oynanan tüm maçlar bu sonuçlarla tamamlananırsa 12.Sırada ki Nevşehirsporumuz puanını 6 ya çıkartarak beş basamak daha yükselerek 7.sıraya yerleşecek. 

85.Dakika- Artık maçta son 5 dakika oynanıyor. Bu dakikada söylemeyi dahi düşünmek istemiyoruz ama yiyebileceğimiz bir golü çıkartmak çok güç.Bu yüzden kontrollü bir oyun sergiliyoruz. 2-1 lik galibiyetimiz devam ediyor.

82.Dakika Yıldızeli Birlikspor artık gol için yarı sahamıza yükleniyor. Aman Dikkat.

81.Dakika - Artık Son 10 dakikaya giriyoruz. Maçta gergin anlar yaşanıyor bu dakikalarda gol kaçırdıkça trübünlerde de stres artıyor.

78.Dakika - Korner kullanıyoruz. Yıldızeli Birlik sporlu defans oyuncuları tehlikeyi savuşturdu. Maçın mutlak hakimi Nevşehirspor üst üste goller kaçırıyoruz. Rakip kontrataklarla zaman zaman tehlike yaratmaya çalışıyor. Haydi Nevşehir'im bir gol daha ... 

76.Dakika- Maçta artık son 15 dakikaya giriyoruz, yine bomboş pozisyonda gol kaçırdık. Aydın Kuzu ile üçüncü gole çok yaklaştık.Haydi Nevşehir'im...

75.Dakika- Bu dakikada üçüncü golü düşünürken Yıldızeli Birlikspor beraberliğe çok yaklaştı. Allahtan defansta dikkatliyiz.

74.Dakika - Farkı attırmayı beklediğimiz bu anlarda biranlık hata ile golü ağlarımızda gördük. Yıldız Birlik spor'un ilçe stadı suni çimle kaplı bu yüzden futbolcularımız zaman zaman topu kontrol etmekte zorlanıyor. Zira şuanda sonuç daha farklı olurdu. Çok gol kaçırıyoruz. Bir gol daha lazım rahatlamamız için. Yıldızeli Birlikspor 1 – 2 Nevşehirspor GK

73. Dakika Gol- Malesef gol yiyoruz. Ünal Göksal'ın attığı gol ile fark bire düşüyor. Yıldızeli Birlikspor 1 – 2 Nevşehirspor GK

65.Dakika- Grubumuzda oynanan tüm maçlar bu sonuçlarla tamamlananırsa 12.Sırada ki Nevşehirsporumuz puanını 6 ya çıkartarak dört basamak daha yükselerek 8.sıraya yerleşecek. 

Grubumuzda oynanan diğer karşılaşmalarda ikinci yarı devam ediyor.

Altındağ Bld.spor 0 - Yozgatspor 1959 FK
Yeşil Kırşehirspor 2 - 0 Çubukspor F.A.Ş.
MKE Kırıkkalespor 0 - 0 Talasgücü Belediyespor
Kazan Belediyespor 1 - 1 Sivas Demirspor
Yıldızeli Birlikspor 0 - 1 Nevşehirspor GK
Kayseri Şekerspor 0 - 1 68 Aksaray Bld.

63.Dakika Nevşehirspor sahanın her yerinde... Takım olarak iyi bir futbol var. Karşılaşmanın üçte ikilik bölümü  2-0 lık üstünlüğümüzle geçiliyor ama farkın dahada artması içten bile değil.Çok gol kaçırıyoruz.Avarajımız için bu maçta gollerin devamını diliyoruz. Yine Semih'le bir gol daha kaçırdık.Yıldızeli Birlikspor 0 – 2 Nevşehirspor GK

61.Dakika- Kırmızı Beyazlı ekibimizin ayakları Sivas Yıldızeli ilçesindeki statta, ama kulağı ve aklı fikri grubumuzda oyanan diğer maçlarda.

60.Dakika- Quesi hafta içinde FİB Haber.Com spor servisimize yaptığı açıklamasında gol sözü vermişti. Ve şuan maçın ikinci devresi devam ediyor ve Quesi'nin attığı ikinci golle 2-0 galibiyetimiz var. Quesi, geçtiğimiz haftada Kayseri Şekerspor ağlarına iki gol bırakmıştı. Tebrikler Quesi​...

58. Dakika Golllll Gol Quesi Jonathan Weston Ve ikinci golü bulduk.Yıldızeli Birlikspor 0 – 2 Nevşehirspor GK Y

51.Dakika- Yüzde yüzlük bir fırsatı daha değerlendiremiyoruz.Yıldızeli Birlikspor 0 – 1 Nevşehirspor GK 

50.Dakika- Nevşehirspor'un 1-0 lık üstünlüğü ile geçiliyor. Yıldızeli Birlik Spor kontratakla gol arıyor. Nevşehirspor'umuzun atakları devam ediyor. Her an ikinci gol gelebilir. Haydi Nevşehir...

48.Dakika- Nevşehirspor bu dakikaya kadar Yakaladığı Fırsatları değerlendirebilmiş olsa Rahat 5-6 Gol olmuştu. Trübünlerde taraftarlarımızın büyük desteği sürüyor.

47. Dakika Gürkan'la ikinci golü kaçırdık. Yıldızeli Birlikspor 0 – 1 Nevşehirspor GK İkinci yarının başlarında bulacağımız ikinci bir gol takımımızı dahada rahatlatacak.

46. Dakika Nevşehirspor maça hızlı başladı. İlk yarıda Quesi 'nin golü ile 1-0 lık üstünlüğümüz devam ediyor.

İkinci 45. Dakika Başladı...

ilk yarı sonucu Yıldızeli Birlikspor 0 – 1 Nevşehirspor GK
34' (0-1)    Gol    Quesi Jonathan Weston​
Diğer Maçlarda ilk yarı sonucu:

Altındağ Bld.spor 0 - Yozgatspor 1959 FK
Yeşil Kırşehirspor 0 - 0 Çubukspor F.A.Ş.
MKE Kırıkkalespor 0 - 0 Talasgücü Belediyespor
Kazan Belediyespor 1 - 0 Sivas Demirspor
Yıldızeli Birlikspor 0 - 1 Nevşehirspor GK
Kayseri Şekerspor 0 - 0 68 Aksaray Bld.

45. Dakika Ve ilk yarı Nevşehirspor'umuzun 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

44.Dakika artık ilk yarıda son anlar oynanıyor.1-0 lık üstünlüğümüz skordada oyundada devam ediyor. Öte yandan grubumuzda oynana diğer karşılaşmada Yeni Altındağ Bld. v Yozgatspor 1959 FK  maçı ilk yarı son anlar 0-0 lık eşitlikle devam ediyor.

40.Dakika- İlk yarıda artık son beş dakika. Kırmızı Beyazlı ekibimiz geç açıldığı maçın bu bölümlerinde Şampiyon gibi oynuyor. Yıldızeli Birlikspor 0 – 1 Nevşehirspor GK 

39.Dakika - Nevşehirspor ikinci gole çok yaklaştı. ama Yan hakem ofsayt bayrağı kaldırdı.

34.Dakika- Gollllllll Quesi ile öne geçiyoruz. 34' (0-1)  Gol Quesi Jonathan Weston Aradığımız gol nihayet geldi. Trübünlerimizde büyük sevinç yaşanıyor.Yıldızeli Birlikspor 0 – 1 Nevşehirspor GK 
32.Dakika- Nevşehirspor adına yine yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu değerlendiremiyoruz.

31.Dakika- Nevşehirspor bu dakikalarda oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi. Yıldızeli Birliksporlu futbolcular oyunu soğutmak ve vakit geçirmeye yönelik olarak sık sık kendilerini yere atıyor.Yatan kalkmıyor. 

30.Dakika- Karşılaşmanın üçte birlik bölümü tamamlandı. Yılzdızeli Birlikspor yarı sahasına yerleştik. Bir gol atmayı başarsak devamı gelecek. Maçta henüz gol yok. Ama ataklarımız devam ediyor.

28.Dakika-Oueisi sol tarafta aldığı topta kaleciyide geçiyor köşeden ortasını yapıyor boş kale ama orada vuracak kimse olmayınca yüzde yüz bir gol pozisyonundan sonuç çıkmadı.Yıldızeli Birlikspor 0 – 0 Nevşehirspor GK 

25.Dakika- Karşılaşmada Nevşehirspor daha derli toplu gözüküyor. Henüz iki takım içinde net gol pozisyonu yok. Kırmızı Beyazlı ekibimiz kontratakla tehlikeli olmak istiyor fakat şuana kadar henüz ilerde çoğalmayı başaramadı.

20.Dakika- Maçta rüzgar etkili oluyor. Yıldızeli Birlikspor 0 – 0 Nevşehirspor GK

18. Dakika- Ve Nevşehirspor akın akın gelmeye başladı. Ceza sahası içerisnde yapılan ortada Oueisi topa dokunmayor. Nevşehir yüzde yüz bir golden oldu.

15. Dakika-  Maçta ilk ciddi atak ev sahibi Yıldızeli Birlik spor adına gelişti. Bu dakikada Ceza sahası çaprazından serbest vuruş kazanan Yılzdızeli futbolcusu Oğuzhanın ortasında top direk dışarı çıktı.

11. Dakika- Trübünlerde Genç Meterisliler ve Diriliş 50 Grubu taraftarlarımız şarkılarla takımımıza destek veriyor. Karşılaşmada henüz gol yok.Yıldızeli Birlikspor 0 – 0 Nevşehirspor GK 

8. Dakika- Maç Nevşehirspor'un ağırlığı altında geçiyor.

1. Dakika- Yıldızeli Birlikspor 0 – 0 Nevşehirspor GK  . Karşılaşmaya Nevşehirspor taraftarlarının yoğun ilgisi var. Haydi Nevşehir Bu maçı mutlaka almalıyız.

NEVŞEHİRSPOR GK
Hayrettin               
Semih
Doğancan
Edip
Murat
İlhan
Gürkan
Aydın
Eyüp
Burak
Quesi
 
YILDIZELİ BİRLİKSPOR
Emre
Ahmet
Emrecan
Mesut
Mücahid
Oğuzhan
Turgut
Abdülkadir
Ünal
Batuhan
Hakan

Ve maç başladı.

​Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 6 . Hafta karşılaşmasında Yıldızeli Birlikspor - Nevşehirspor GK karşılaşması Saat:14:00 de başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Spor, ligin altıncı haftasında Sivas ta Yıldızeli Birlikspor'a konuk oluyor.

Karşılaşmanın Hakemleri Belli Oldu Yıldızeli Birlikspor - Nevşehirspor GK karşılaşmasında Samsun Bölgesinden "Murat Göze  - Hasan Erdoğan   - Mehmet Şenkaya" Hakem Triosu görev yapacak.

Yıldızeli deplasmanı öncesi Kırmızı Beyazlı ekibimizde futbolcuların morallerinin yüksek olması, teknik heyeti ve yöneticileri sevindirdi.

Bölgesel Amatör Ligi’nde oynadığı dört maçta üç puan toplayan ekibimiz, Sivas Yıldızeli Birlikspor’a konuk oluyor. 

Karşılaşma, saat 14.00’te başlayacak.

Öte yandan Sivas Yıldızeli Birlik spor deplasmanı öncesi Takımımızda Aytaç Köse Haricinde Cezalı Ve Sakat Futbolcu Bulunmuyor. Aytaç'ın Cezası Bu Hafta Son Buluyor...

Bu zorlu karşılaşma öncesi Nevşehirspor oynadığı 4 maçta topladığı 3 puanla 12.sırada yer alırken, Yıldızeli Birlikspor ise oynadığı 5 maçta topladığı 3 puanla 13.sırada yer alıyor.







Canlı anlatım: Fatih Duru 
Mustafa Ferveren
Görüntü: Abdulkadir Uygur