Nevşehirspor bir taraftan şampiyonluk mücadelesi verirken diğer taraftan da gençlerine büyük önem vererek güçlü bir altyapı için kolları sıvadı.

Nevşehirspor Kulüp Başkanlığına Muzaffer Leblebici'nin gelmesi ile birlikte devrim niteliğinde yaşanan gelişmeler Nevşehir ve Türk Futbolu adına sporseverlerin yüzünü güldürüyor.

Nevşehirli yetenekli gençlerden 5 oyuncuyu A takıma çağırdı.

Geçtiğimiz sezon Nevşehir 1.Amatör kümede yer alan, Acıgölspor'dan Fatih Bahçe, yine aynı grupta yer alan Telekomspordan Beytullah Aslan ve Yaşar Şahin, Derinkuyu Gücüspordan Adem Karaketir ve Nevşehirspor alt yapısından yetişen Rahmi Özdemir A takımla beraber idmanlara çıkıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nevşehirspor Genel Menajeri Ramazan Başbuğ; ''İlerleyen zamanlarda kadromuzu daha da genişleterek Nevşehirdeki bütün yetenekli ve başarılı gençlerimizi takımımıza kazandıracağımızı belirtmek isteriz'' dedi. 


‘FUTBOLCU FABRİKASI KURACAĞIZ’

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Nevşehirspor Genel Menajeri Ramazan Başbuğ, amaçlarının Nevşehir'den yıldız futbolcular çıkartmak olduğunu söyledi.

Başbuğ, “Nevşehirspor Kulüp Başkanımız Muzaffer Leblebici'nin direktifleri ve tam desteğiyle birlikte ilimizde başarılı ve yetenekli gençlerimizin önünü açağız.
Bu bağlamda Teknik Direktörümüz Tahir Çopur ile de istişarelerde bulunarak, Geçtiğimiz sezon Nevşehir 1.Amatör kümede yer alan, Acıgölspor'dan Fatih Bahçe, yine aynı grupta yer alan Telekomspordan Beytullah Aslan ve Yaşar Şahin, Derinkuyugücü Spordan Adem Karaketir ve Nevşehirspor alt yapısından yetişen Rahmi Özdemir'i davet ederek, A takımla beraber idmanlara aldık.

Biz Büyük Bir Aileyiz!...

Bu gençlerimiz A takım kadrosuyla birlikte idmanlara çıkarak hem kendilerini geliştiriyorlar hemde tecrübe kazanıyorlar. Zaman zaman Bal ligi maçlarında da kendilerine şans veriyoruz. Aslında bu yapılan davranış Nevşehir futbolu adına bir devrimdir. Biz hedeflerimizi 3. Ligde profosyonel bir takım kurmak için planlarımızı yapıyoruz. Profesyonel takımların olmazsa olmazı alt yapılardır. Çünkü bir profesyonel takım dışa bağımlı kaldığı sürece başarı yakalayamaz. Bizde Nevşehirspor olarak alt yapıya önem vermek zorundayız. Bunun içinde bu sezon U14-U15- U16-U17-ve U19 gelişim liglerine katılarak alt yapıya verdiğimiz önemi gösteriyoruz.  Aldığımız bu genç futbolcu kardeşlerimiz belki de gelecek yıllarda Süper Ligde forma giyerek Nevşehir’i temsil edeceklerdir. Zaten bizim buradaki amacımız, Nevşehir’i ve Nevşehirspor’u bir futbolcu fabrikası haline getirmektir” şeklinde konuştu.