NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Necmi Cantekin, Futbol federasyonunun yeni bir yapılanmaya gittiğine dikkat çekerken, Nevşehir’e 3. lig umudunun doğabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bir ziyaret esnasında konuyu gündeme getiren Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, futbol federasyonunun yapmayı planladığı yeni çalışmanın gerçekleşmesi halinde yakın zamanda Nevşehir’in BAL liginde değil, Üçüncü ligde mücadele eder duruma gelebileceğini ifade etti.

Endikleri bilgilere göre Futbol federasyonunun saha ve alt yapı imkanları bulunan ve henüz profesyonel futbol liglerinde temsil edilemeyen illerin takımlarının 3. Lige birkaç grup daha eklenerek bu lige dahil edilebileceğini ve BAL liginin de tamamen amatör bir hale getirileceğine değindi. Bu durumda Nevşehir’in futbol alt yapısı açısından 3. ligde mücadele etmeyi hak edeceğine inandıklarını kaydeden Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, önümüzdeki günlerde konunun aydınlığa kavuşacağını da sözlerine ekledi.