2017-2018 Sezonunda takımı alarak Bal liginde Şampiyon yapıp 13 yıl sonra Nevşehirspor'u 3.lige çıkartma başarısı gösteren Nevşehirspor Kulübü Başkanı Salih Dirikoç ailevi ve sağlık problemleri sebebiyle tüm Yönetim Kurulu ile birlikte istifa ettiği bildirildi.

Nevşehirspor GK. Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 

22.05.2018 tarihli almış olduğumuz Yönetim Kurulu kararı neticesinde Başkanlığını büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Nevşehirspor GK. kulüp Başkanlığı görevimden takımımızı 3.Lige çıkartarak, ailevi ve sağlık problemleri sebebiyle istifa etmiş bulunuyoruz. Onurumuzla geldik, onurumuzla istifa ediyoruz.

Bu vesile ile öncelikle kader birliği yaptığım Nevşehirspor Yönetim Kurulu arkadaşlarım başta olmak üzere, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Belediye Başkanımıza,  Siyasilerimize, Sayın STK temsilcilerine, Nevşehirli iş adamlarına, Nevşehirspor camiamıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şampiyon Nevşehirspor'umuza da 3.Ligde başarılar diliyorum" dedi.

Marifet iltifata, iltifat marifete tabiymiş...

Bizde FİB Haber Merkezi olarak öncelikle şehrimizin 13 yıllık özlemine son veren takımımızı şampiyon yaparak 3.Lige çıkartan Nevşehir sevdalısı Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve 21 aslan parçası Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. 

Şimdi Nevşehir Kamuoyu yeni kulüp başkanının ise kim olacağını merakla bekliyor.