SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin 3. haftasında Nevşehirspor, deplasman'da Belen Belediyespora konuk olacak.

BAL Liginde 5. Grupta geride kalan iki maçını kazanarak grubunda mağlubiyet tatmayan 4 takım arasında olmayı başaran kırmızı beyazlılar yarın Belen Belediye Spor’a konuk olacak. 

Aksaray ve Kilis maçlarını kayıpsız geçiren ve grubunda 6 puanla üçüncü sırada yer alan Nevşehir Spor’da hedef mutlak galibiyet. İki haftada rakip fileleri 4 kez havalandıran ve kendi kalesinde 1 gol gören kırmızı beyazlıların ilerleyen haftalarda şampiyonluğa uzanabilmesi için ligin henüz başında seri yakalayarak puan kaybına tahammmülü yok.

Takımın grubundaki iki önemli rakibinden Yozgat Spor hafta sonunda BAY. 


Hedef 3'te 3 Yapmak...!

Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor yarın Belen deplasmanında 3'te 3 yapmak için ter dökecek. Belenspor kendi evinde kolay kolay maç veren bir takım değil. Nevşehirspor favori görünsede zor bir maç kırmızı beyazlıları bekliyor. Taraftarlarında destek için takımlarının yanında olacağı maçın hakemleride belli oldu.Karşılaşmayı Mersin Bölgesinden İsa Maviş Tazegül yönetecek. Yardımcıları ise Perihan Ece ve Deniz Eker ve Gaziantep Bölgesinden Yunus Nurses yapacak.


5.Gruba Genel Bakış:
Bal ligi 3.haftasında sporseverleri bu hafta yine kıran kırana maçlar bekliyor. Nevşehirspor'un zorlu Belen maçının ardından şüphesiz haftanın en önemli maçı Aksaray'da gerçekleşecek. Ceyhanspor zorlu Aksaray deplasmanında puan arayacak. İki takımda lige puan kaybıyla başladı. Kimsenin kaybetmeye tahammülü yok. Kaybeden tarafı zor günler bekliyor. Beraberlik ise iki tarafı üzerken rakiplerini sevindirecek. Bir diğer önemli maç Kayseri derbisi. Kayseri Şekerspor ile Talasgücü kozlarını paylaşacak. Genç ve dinamik kadrosuyla Talasgücü bir adım önde görünüyor. Kayseri Şeker ise kolay kolay maç verecek bir takım değil. Beraberlik ağır basıyor. Kilisspor ve Adanaspor ise Kilis'de kozlarını paylaşacak. Bize göre Kilisspor için tamam yada devam maçı. Kilis kaybederse lige havlu atabilir. 9 puan fark kolay kolay kapanmaz bu ligde. Kadirli Demirspor ile Karaağaç maçında ise güçler birbirine yakın. Kıran kırana bir maç bizleri bekliyor. Kürkçülerspor ise kendi evinde Azatlıspor'u konuk edecek. Lige çok kötü başlayan Azatlıspor konsantre olamazsa Kürkçülerspor farka gidebilir. Lider Yozgatspor ise bu haftayı BAY olarak geçecek. Kulağı rakiplerinde olacak. Beraberliklerin çıkacağı bir hafta Yozgat'ın iştahını kabartacaktır. Dostluk ve sakatlıksız karşılaşmalar geçmesi temennisiyle tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Nevşehirspor Zorlu Virajda!

8 Ekim 2017 Pazar günü Saat 15.00’ da Belen Belediyespor ile karşılaşacak olan Nevşehirspor, rakibinden puan ya da puanlar alabilmenin mücadelesini verecek.

Spor Toto Bal Ligi 5.Grup'ta kırmızı beyazlı temsilcimiz sezonun üçüncü hafta maçında zorlu bir deplasmanda puan arayışına girecek. 
Ev sahibi Belen Belediyespor, topladığı 1 puan ile 10. sırada yer alıyor. Kırmızı Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor ise deplasmanda oynayacağı üçüncü maçından da galip gelerek, taraftarlarına galibiyet yaşatmak istiyor.

Kırmızı Beyazlılar Takımlarını yalnız bırakmayacaklar!
Nevşehirsporlu taraftarlar, Belen deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmama kararı aldılar. 

Belen Belediyespor - Nevşehirspor maçı İskenderun 5 Temmuz Yan Sahada oynanacak.​


Haydi Nevşehir ''O Sene Bu Sene'' Takımına sahip çık.

08.10.2017 Saat:15.00'da Başlayacak olan Belen Belediyespor - Nevşehirspor Müsabakasının Hakemleri Belli Oldu.


Renktaşların Mücadelesinde Nevşehirsporumuza başarılar dileriz.

3. Hafta müsabakaları öncesinde grubumuzda son puan durumu ise şu şekilde: