​Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici , www.fibhaber.com  FİB Haber Merkezi Spor Servisimize Nevşehirspor’un transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Leblebici , yeni sezonda takıma güçlü, hırslı ve yetenekli transferlerin yapılacağını ifade etti.

Bal ligi temsilcimiz Nevşehirspor’da kulüp başkanı Muzeffer Leblebici, takıma yeni sezonda teknik direktör Erol Azgın’nın isteği üzerine güçlü, hırslı ve yetenekli futbolcular transfer edeceklerini söyledi.

“TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK, TRANSFERLER YAPILACAK”

Nevşehirspor T. Direktörü Erol Azgın, transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek şunları dile getirdi; “Transferlerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.  Şuanda görüşmelerimiz devam ediyor, bazı yabancı futbolcularlada kontak halindeyiz. Takıma katkı sağlayacak, güçlü, hırslı ve yetenekli transferler yapacağız.” dedi.


“ŞAMPİYONLUK İÇİN TEK YÜREK OLMAK ŞART”

Kırmızı-beyazlı kulübün Başkanı Muzaffer Leblebici; “Biz yeni sezonda iddialı olmak ve şehrimize layık bir takım kurmak için hiçbir fedekarlıktan kaçınmıyoruz. 3.Lige çıkan takımlarla konuştum sordum ne kadar parayla 3. lige çıktınız diye 1,5 -2 milyon lira dediler. Tabi bu paraları harcayıncada kesin şampiyonsunuz diye bir şey yok. Araştırmalarıma göre bu işin sonunda 1,5-2 milyon lira harcayıpta şampiyon olamamakta var. Şampiyonluk sadece iyi bir yönetim, iyi bir teknik kadro ve iyi bir takımlada olmuyor. Yönetimi, T.Kadrosu ve Futbolcu üçgeninin her daim yanında olacak ,moral dopingi verecek Seçilmişi ,Atanmışı, Esnafı, Sanayicisi, STK'sı, Basını ve Büyük Taraftarları ile kısacası topyekün Camia olarak kenetlenmek gerekiyor. Bunu başardığımız anda bizi kimse tutamaz ve hedeflerimizden de Allahın izniyle kimse bizi alıkoyamaz.” şeklinde konuştu.

“HOCA KONUSUNDA İSABETLİ BİR SEÇİM YAPTIK”

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici son olarak, teknik direktör seçim konusunda isabetli bir seçim yaptıklarının altını çizerek; “Hocamızın şöyle bir karakteristik yapısı var takımı acayip derecede koşuyor ve mücadele ediyor. Biz hocamızı seçerken de önce kendisine, samimiyetine, bilgi ve tecrübesine son derece güven duyduğumuz için seçtik ve anlaştık. Çünkü uzun soluklu hedeflerimiz için "Erol Azgın" ismi İsabetli bir seçim oldu” ifadelerini kullandı.

Leblebici şuan Teknik Direktörümüz Erol Azgın 'ın bilgi ve raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herkesten biraz daha sabırlı ve tam destek olmalarını diliyorum dedi.