Nevşehirspor'un iki yıldız siyahi futbolcuları Kaho Yannick ve Buzo (Chibuzor Nwogbo) yeni sezonla ilgili görüşlerini FİB Haber Merkezi Spor servisine aktardı.

Nijeryalı Tecrübeli orta saha oyuncusu Kaho Yannick, takıma yeni katıldığını ve Nevşehirspor'un bir oyuncusu olmaktan dolayı kendisini çok mutlu hissettiğini söyledi. Takımda çok güzel bir arkadaşlık olduğu için kendimi evimde gibi hissediyorum diyen Yannick, "Sezona Şampiyonluk hedefiyle başlıyoruz. Bu hedef için elimden gelenin fazlasını vermek için çalışacağımın sözünü veriyorum" dedi.

Yannick'in Kıbrıs Süper Ligi takımlarından Cihangir Gençlik Spor'dan da takım arkadaşı olduklarını belirten Nijeryalı golcü futbolcu Buzo (Chibuzor Nwogbo) ise " Nevşehir spor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Yönetimimiz yeni sezon için çok güçlü bir ekip kurdular, uyum problemi yaşamayacağımızı düşünüyorum. Çok tecrübeli bir Teknik direktörümüz ve çok kaliteli bir oyuncu grubu arkadaşlarımız var. Açıkcası, Büyük Nevşehirspor taraftarları ile buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah atacağım gollerin sezon sonu Şampiyonluğa getiren goller olmasını diliyorum" dedi.

Nevşehirspor'un iki yıldız siyahi futbolcuları Kaho Yannick ve Buzo Nevşehirspor camiasını bu sene kenetlenerek takımına tam destek vermesini beklediklerini de ifade ederek yeni sezonu sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.