Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden Kürşat, söz ve müziği kendisine ait olan Şampiyon Nevşehirspor Marşı ile tribünleri coşturmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Müstakil spor hizmetleri daire başkanı yine değerli hemşehrimiz Rasim Arı'yı makamında ziyaret eden Nevşehirli Sanatçı Kürşat, Nevşehirspor'un 3.Lige çıkması halinde kendi söz ve bestesiyle Kırmızı Beyazlı takımımıza özel "Şampiyon Nevşehirspor Marşı" hazırlayacağını müjdeledi.

Nevşehirli değerli hemşehrimiz ve ünlü sanatçı Kürşat Biçici, Nevşehirspor'un BAL Ligi 5. gruptan şampiyon olarak çıkmasını kutladı. Ünlü Sanatçı Kürşat, Sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamalasında; "Grubundan Şampiyon olarak çıkan Nevşehirspor'u tebrik ederim, hemşehrilerime başarılar dilerim..Şampiyonluk marşı çok yakında hazır inşaallah" dedi. 

Hem 13 yıl aradan sonra Nevşehirspor'umuzun Şampiyonluğunu hemde Nevşehirli değerli sanatçımız Kürşat'ın Trübünleri coşturacak 'Nevşehirspor' marşını dört gözle bekliyoruz.