Birlik Başkanı Nevşehir Şube Başkanı ve aynı zamanda Nevşehirspor'un da Kulüp Başkanlığını yürüten Muzaffer Leblebici başkanlığındaki heyet, Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi’nin yeni hizmet binası açılış töreni için ilimize gelen Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Alacacı'ya, üzerinde isminin yazılı olduğu 50 numaralı Nevşehirspor formasını hediye etti.

Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Alacacı, "Yarınlarımız ve geleceğimiz gençlerimizin spora yönelik teşvik edilmesi adına bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Alacacı yaptığı açıklamasında; Birlik Vakfı'mız spora destek veren, bu konuda gençleri destekleyen bir yapı olduğunu belirterek, her zaman gençleri kazanmaya dönük bu tür çalışmaların destekçisi olacaklarını ifade etti.

"Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor" temalarının aynı zamanda Birlik Vakfının içtikal konusuda olduğunu beklirten Alacacı, ayrıca bir şehir takımı olarak Nevşehirspor´dan en kısa sürede önemli başarılar beklediğini belirterek, forma için de teşekkürlerini iletti. 

 
Nevşehirspor Yönetiminin Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Alacacı'yı ​ziyareti günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.