Nevşehirspor Yöneticilerinden As Başkanlar Ahmet Ertaş, Esat Özaltın ve Kulüp Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç, FİB Haber Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı’yı ve FİB Haber personelimizi ziyaret edip 24 Temmuz Basın Bayramımızı kutladı.

“Basın mensuplarını önemsiyoruz”

Nevşehirspor GK Basın Sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç burada yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:Medya ile iç içe bir çalışmanın arzusunda olduklarını belirterek: " Nevşehir medyamız bize, takımımıza ellerinden geldiği desteği sağlamakta. Bu takım bu şehrin en büyük reklamcısı ve markasıdır. Hep birlikte el ele vererek, bu şehrin ismini duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız" dedi.

Nevşehirspor GK As Başkanı Ahmet Ertaş'ta, söz konusu memleketimizin takımı olan Nevşehirspor'un as başkanlığını yaptığı için mutlu olduğunu söyleyerek, hedeflerinin kent sporuna katkı sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu şehrin profosyonel bir takıma mutlaka ihtiyacı olduğunu belirten Ertaş, "Nevşehirlinin gurur duyacağı bir takım kurmak adına tüm yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte büyük gayret gösteriyoruz. Şunun özellikle altını çizmek isterim ki bu şehir birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinde bu hedefe mutlaka ulaşırız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu takım hepimizin. Şampiyonluk için yeni sezonda tüm Nevşehirli değerli hemşehrilerinin takımına sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Nevşehirspor GK As Başkanı Esat Özaltın ise, ​ “Hayata geçirdiğimiz tüm proje ve faaliyetlerimizde bizlerle birlikte hareket eden basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inancımız tam. Bu duygu ve düşüncelerle her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz FİB Haber Merkezine ve Nevşehir'de görev yapan diğer tüm değerli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diler, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı tebrik ederim” dedi.


Şehrimizin en büyük markası olan Nevşehirspor'umuz için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirten FİB Haber Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da ziyaretlerinden dolayı As Başkanlar Ertaş’a, Özaltın’a ve Basın sözcüsü Dirikoç’a teşekkür ederken, kulüp çalışmalarında başarılar diledi.