Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehir spor Tatvan Gençlerbirliği takımından iki oyuncu transfer etti.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehir spor son iki gündür transferleri adeta patlatıyor.  Nevşehir spor Tatvan Gençlerbirliği’nde oynayan stoper Emin Aba ve orta saha oyuncusu Abdullah Çelen’i transfer etti.
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehir spor Yeni Diyarbakırspor’dan Can Avcı’yı transfer etti.

BAL Liginde Nevşehir’i temsil edecek olan kırmızı beyazlı takımımız Nevşehir spor transferlerine devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’nun raporları doğrultusunda transferlerini bir bir gerçekleştiren Nevşehir spor Yönetimi bu kez de Yeni Diyarbakırspor’dan kaleci Can Avcı’yı renklerine bağladı.

Can Avcı Kimdir?
5 Haziran 1991 yılında Manisa’da doğan Can Avcı 20015 yılında futbola Karaağaçlı Teknik spor ile başladı. Kaleci Can Avcı daha sonra ise sırasıyla Malta spor, S. Bozköy spor, Kapadokya Nevşehir spor, Kahramanmaraş Belediye spor, Batman Petrol spor, 68 Yeni Aksaray spor ve son olarak Yeni Diyarbakır sporda oynadı. 

Metin Emin Aba Kimdir?
8 Şubat 1990 yılında Derik’de ilçesinde doğan Metin Emin Aba futbola 2003 yılında Diyarbakır sporun alt yapısında başladı. Metin Emin Aba daha sonra ise sırasıyla 3 sezon 72 Batman sporda, 3 sezon Ergani sporda, 2 sezon ise Tatvan Gençlerbirliği takımında oynadı.  BAL Liginde 65 maçta forma giyen Metin Emin Aba 1 gol atabildi.

Abdullah Çelen Kimdir?
1 Ağustos 1987 yılında Diyarbakır’da doğan Abdullah Çelen 2004 yılında Diyarbakır Yenişehir Harbiş sporda futbola başladı.  3 sezon burada forma giyen Abdullah Çelen daha sonra ise sırasıyla 8 sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediye sporda, 2 sezon Diyarbakır Kayapınar Belediye sporda, 1 sezon Yeni Diyarbakır sporda,  2 sezon Mardin sporda ve son 1 sezon ise Tatvan Gençlerbirliği takımında oynadı. BAL Liginde 63 maça çıkan Abdullah Çelen 7 gol kaydetti.