Nevşehir spor Erzurum kampı öncesi Gazeteci Ahmet Korkmazer ‘in organize ettiği ve Hollandalı İş adamı Mehmet Demirel’in verdiği sabah kahvaltısında bir araya geldiler.
Nevşehir spor’un bu yıl amatörde son sene parolasıyla başlayacağı lige iş adamları da takıma sahip çıkıyor.
Hollanda’da süt ürünleri ile Avrupa’ya ihracatta bulunan iş adamı Mehmet Demirel, tatil için geldiği memleketi Nevşehir’de takına sahip çıkarak diğer gurbetçilerinde Nevşehir spora da sahip çıkmasını maddi ve manevi destek vermelerini istedi.
Futbolcu ve yönetimle bir araya gelen İş adamı Demirel futbolculara yaptığı konuşmada “Sizden üstün başarılar bekliyoruz, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sizleri sezon boyu takip edeceğiz. Elimizden geldiği kadar manevi destek vereceğiz. Her zaman yanınızda olacağız. Bu sene şampiyon Nevşehir spor diyoruz inşallah. O sene bu sene olsun diyoruz” dedi.
Kulüp başkanı Salih Dirikoç ise “Gurbetçi hemşerimiz iş adamı Mehmet Demirel’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Feda sezonunda Nevşehir spor’umuza 100 adet kombine alarak katkıda bulundu. Kendisine katkılarından dolayı yönetim kurulu adına da ayrıca teşekkür ediyoruz “ dedi.