Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencileri bu sefer ki resim çalışmasını Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerinden biri olan Ortahisar Kalesi manzarası karşısında  gerçekleştirdi.

Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencilerinden farklı bir mekanda resim çalışması.

Bir çok sanat çalışmasında arka plan olarak kullanılan Kapadokya bu sefer Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi  öğrencilerine,  manzarası ile ilham oldu. Sanatın en doğal manzara ile  buluştuğu yer olan Kapadokya ‘da fırça, ve boyalar bugün Ortahisar Kalesin’e karşı kurulan tuvallerin üzerinde  yapılacak resim çalışmaları için kullanıldı. Orada ki halkın  ve Kapadokya’ya gelen ziyaretçilerin de ilgisini çeken bu sanatsal çalışma ortamı oldukça beğeni topladı. 

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir de  etkinlikte yer alarak orada ki öğrenciler ile muhabbet edip, yapılan resim çalışmalarını yerinde inceledi. 

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ; Bu tür sanatsal çalışmalarına  Kapadokya’mızın eşsiz güzelliğe sahip doğal manzaraları eşliğinde  daha çok yer verileceğini ,  gençlerimizin  Nevşehir Gençlik Merkezi ailesine  katılarak bu tür faaliyetlerde tamamen ücretsiz bir şekilde faydalanabileceklerini dile getirdi.