Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir Nevşehir Yurdunda Kariyer Söyleşileri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Nevşehir Yurt Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe İl Müdürü Muhsin Özdemir’in yanı sıra Nevşehir Yurt Müdürü Nalan Buyruk, personeller ve öğrenciler katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide İl Müdürü Muhsin Özdemir öğrencilerin sorularını yanıtlarken, ileride nasıl bir yol çizmeleri gerektiği, hedefe nasıl ulaşılabilir olduğu konularında bilgiler verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığının temel amacının gençler için bütün imkanları seferber ederek değerlerine bağlı, sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirmek olduğuna vurgu yaparak bakanlığın faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Özdemir, gençlerin mutlaka kendilerine bir hedef çizmeleri ve bu hedefe de emin adımlarla ilerlemeleri için de çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Kendi yaşamından ve deneyimlerinden de örnekler veren Özdemir, başarıya giden yolun engellerle dolu olduğunu, bu engellerin ancak azim ve kararlılıkla aşılabileceğini anlattı.

Gençleri spor tesislerine ve gençlik merkezlerine de davet eden İl Müdürü Özdemir gelecekte ülke yönetiminde sizler söz sahibi olacaksınız bu nedenle bu günden itibaren buna hazırlanmanız gerekiyor diyerek gençliğe çok güvendiklerini vurgulayan Özdemir, kıymetli öğrencilerimiz için gece gündüz çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek "Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor, yorgunluk hissetmiyorum çünkü vatanımı ve mesleğimi çok seviyorum. Size de tavsiyem budur: Sevdiğiniz, mutlu olacağınız mesleği seçin. Şehrimiz ve ülkemiz için bizlere yakışan, zihnen ve bedenen sağlıklı bireyler olarak çok çalışmaktır. Sizler için planladığımız projeler doğrultusunda inanıyorum ki hedeflerimize ulaşacağız." diyerek sözlerini tamamladı.