Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 23.02.2021 tarih ve 51 sayılı toplantısında Nevşehir Belediyespor hakkında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun almış olduğu kararlar şu şekilde:

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübünün, 17.02.2021 tarihinde oynanan NEVŞEHİR BELEDİYESPOR-OFSPOR A.Ş. Misli.com 3. Lig 1. Grup müsabakasında, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,(oyçokluğu)

Aynı müsabakada NEVŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübü görevlisi MUSTAFA ŞEKERLİ'nin, müsabaka bitiminde akredite edilmediği T alanına girmesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada NEVŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübü görevlisi MUSTAFA ŞEKERLİ'nin, müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada NEVŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübü görevlisi RAMAZAN BAŞBUĞ'un, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 6 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.800.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Karar verilmiştir.


TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu