Tügva Nevşehir Şube Başkanı Hüsamettin Ellialtı ve Yönetimi ile bir araya gelen Rasim Arı daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde, İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ile salonda okçuluk kursunu ziyaret ederek ok attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında Daire Başkanı Rasim Arı, "Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan'ın yoğun çabasıyla Türkiye'de geleneksel sporların yeniden hatırlanıp, yer bulduğu ve gelişmeye başladığını kaydederek, Okçuluk gibi geleneksel sporlarımızın popülerleşmesi, yaygın hale getirilmesi ve tüm dünyadaki geleneksel sporların tanınır hale gelmesi için Spor Bakanlımız olarak önemli çalışmalarımız var. Zira, gençlerimizin bu toprağın değerleriyle buluşması ve onun aziz hatırasına sahip çıkması için çok önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum" dedi. 

‘Ya Hak’ Dedi Ok Attı, Hedefi Tutturdu
 Gençlik ve Spor Bakanlığında Daire Başkanı Rasim Arı, daha sonra ‘Ya Hak’ diyerek ilk kez ok attı, hedefi tutturdu salonda bulunanlardan alkış aldı.

Tügva Nevşehir Şube Başkanı Hüsamettin Ellialtı'da yaptığı açıklamasında "Bugün Vakfımızı GSB Gençlik Hizmetleri Spor Daire Başkanimiz Rasim Ari abimiz ve Gülşehir Kaymakamimiz Çağlar Tekin ziyaret etti.. Kariyer basamaklarini tirmaniş tecrubelerini gençlerimizle paylaştiklari bu tatli muhabbet icin kendilerine teşekkur ederim. Vakfimizda genclerle söyleşimizin ardindan Tügvalı gençlerimizin ok atmak eğtimini ziyaret ederek hedefi 12 den vurmaya çaliştik  Bu nazik ziyaretinden dolayi başkanimiza şahsim ve teşkilatim adina tesekkur ederim" dedi.