Ziyarette FİB Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal ve Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı tarafından karşılanan Ürgüp spor Kulüp Başkanı Mehmet Halis Aydoğan'a Kulüp Asbaşkanı Mehmet Dinler de eşlik etti.

Ürgüp spor Kulüp başkanı Mehmet Halis Aydoğan; “Bu güne kadar bizlerin her zaman yanımızda olan ve bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen FİB Haber.Com Gazetesini ziyarete geldik. Sizlere çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi. 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ve Genel Koordinatör Uysal ile görüşen Ürgüp spor Kulüp Başkanı Aydoğan ve Kulüp Asbaşkanı Dinler kulüp olarak yürüttükleri çalışma ve projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Sizlerle ne kadar övünsek azdır...

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetemiz Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da, “Öncelikle Türk sporuna ve bölgemiz tanıtımına katkılarınız için silerle ayrı ayrı teşekkür ediyor, TVF Play-off müsabakalarında namağlup şampiyon olarak TVF 1.Lige yükselen Ürgüpspor'umuzu bir kez daha tebrik ediyoruz. Bu çalışmanız ile Ürgüp, Nevşehir ve tüm Kapadokya Bölgesini çok iyi temsil ettiğinizi düşünüyor, ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyoruz. Bizde sizlere her zaman destek olmaya ve yanınızda olmaya hazırız” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.