Bölgesel Amatör Liginde grupların belirlenmesinin ardından grupları değerlendiren Suvermez Kapodakyaspor Teknik Direktörü İsmail Güzel, “Güç dengeleri hemen hemen birbirlerine denk takımların yer aldığı grubumuz biraz farklı oldu. Aynı zamanda mesafe olarak birbirlerine yakın illerin bulunduğu 5. Bölge 5. Grup'ta 2 Nevşehir, 2 Aksaray ve 1 Karaman takımları bulunuyor. Güçlü ve iyi takımlar var ama bizde en iyi şekilde mücadele edeceğiz.” dedi.

Gruplarında yer alan tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Güzel; "Çıktığımız bu yolda tüm takımlara saygı duyuyoruz, herşeyin sahada olacağı, iyi olan ve oynayanın kazanacağı, sakatlıklrın yaşanmayacağı bir lig olmasını diliyorum." dedi.

Kendi takımlarının sahada centilmence, kazanma arzusuyla, mücadele ve oyunuyla tüm takımların takdirini kazanacaklarını belirten Tecrübeli Teknik adam Güzel, tek hedeflerinin ilk aşamada gurubu birinci bitirmek olduğunu ve her yönüyle takımına çok guvendiğini ifade etti.

Bunu başaracak güce ve kaliteye sahip olduklarını belirten Güzel, bu anlamda her maçın bir final niteliğinde olacağının altını çizdi.

17 Nisan 'da başlayacak olan BAL Liginde temsilcilerimiz Ürgüpspor ve Suvermez Kapadokyaspor aynı grupta mücadele edecek. 

Nevşehir ilimizi Bal liginde temsil edecek olan Ürgüpspor ve Suvermez Kapadokyaspor 5. Bölge 5. Grup'ta yer alacaklar.

5.Bölge 5.Grupta Mücadele edeceğimiz Grup şu şekilde ;

Nevşehir (SUVERMEZ KAPADOKYASPOR)

Nevşehir (Ürgüpspor)

Aksaray (Eskil Belediyespor)

Aksaray (Elit Natural Eşmekaya)

Karaman (Su Durağı Gençlerbirliği)

17 Nisan 2021 Cumartesi günü başlayacak olan BAL ligi 2.5 ay sürecek ve sonunda başarılı olan takımlar 3. lige yükselecek.

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir'imizi temsil edecek Ürgüpspor ve Suvermez Kapadokyaspor 'a başarılar diliyoruz.

Haber: Mustafa Ferveren