2022-2023 Sezon öncesi TFF 3'üncü Lig 1'inci Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da teknik direktörlük görevine Eyüp Kökverdi'nin getirilmesinin ardından transfere hızlı bir giriş yapan temsilcimiz anlaştığı futbolcuları teker teker açıklamaya devam ediyor.

Nevşehir Belediyespor, tecrübeli Kaleci Şener Özcan, orta saha ve önlibero oynayan Emrah Sürücü, Sol Bek Hüseyin Civelek'ten sonra bugünde 3 yeni transferini daha kamuoyuna açıkladı.

3 transfer birden....

Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor; Geçtiğimiz yıl 68 Aksaray Belediyespor'da oynayan tecrübeli forvet oyuncusu Alican Tez ile defans oyuncuları en son Çarşambaspor  forması giyen Ömer Yıldırım ve Yusuf Orhan 'ı transfer etti. 

ALİCAN TEZ KİMDİR?
25 Ekim 1987 Antalya doğumludur ve futbola Antalya Yolspor'da başlamıştır. 2005'de Antalyaspor 'da profesyonel olmuştur. Maltepespor, İzmirspor, Eyüpspor, Denizli Bşb, İnegölspor, Ünyespor, Kayseri Erciyesspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Bayrampaşaspor, Manavgat Evrensekispor, Orhangazi Belediyespor, Çarşambaspor, Hatayspor, Kırıkhanspor, Karaköprü Belediyespor, Ankara Demirspor, Serik Belediyespor, Alanya Kestelspor, Bld. Kütahya ve 68 Aksaray Belediyespor formalarını gitmiştir.

TFF 3.Ligde çıktığı 206 maçta tam 93 kez ağları havalandırmış ayrıca TFF 1.Ligde 8 Maçta 1, TFF 2.Lig'de 66 Maçta 12, Türkiye Kupası'nda 6 Maçta 2, Akademi Liglerinde 13 Maçta 4,Bal Ligi'nde ise 4 Maçta 1 olmak üzere kariyerinde toplam 114 kez gol sevinci yaşamıştır.

2 Kez U-19 Milli takımımızda forma giyip Belçika ağlarına bir gol bırakmıştır.

Alican Tez'e ve Nevşehir Belediyespor'umuza hayırlı olsun..

Alican Tez:
Doğum tarihi:25 Eki 1987
Doğum yeri:Antalya  Türkiye
yaş:34
Boy:1,89 m
Uyruk:Türkiye 
Mevki:Forvet - Santrafor
Ayak:sağ ayak
Güncel kulüp:Nevşehir Belediye Spor
Takıma katılma tarihi: 24 Tem 2022