Kapadokya Nevşehir Spor Kulübü'nün genel kurul toplantısı yapıldı. Başkan Dç. Dr. Özden Taşğın'ın yeniden aday olmadığı  genel kurulda Kapadokya Nevşehir Spor Kulübü Başkanlığına Fatih Önemli seçildi.

Fatih Önemli başkanlığındaki Kapadokya Nevşehir Spor'un yeni yönetiminde çoğu kendi sporcusu şu isimler yer aldı:

Zeki Didinmez,

Serkan Odacı,

Emre Özdemir,

Gökhan Azarsız,

Özkan Eraslan, 

Nasıf Onmuş,

Bünyamin Öztürk.

Genel kurul sonrası Kapadokya Nevşehir Spor'da Özden Taşğın dönemi resmen sona ererken çiçeği burnundaki yeni Başkan Fatih Önemli yaptığı açıklamasında, "Şahsına tevdi edilen görevden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederken, “Sporcusu olmakla gurur duyduğum Kapadokya Nevşehir Spor Kulüp Başkanlığına seçilmenin onurunu yaşamaktayım. Başlıca amacımız, şehrimizin genç ve yetenekli sporcularını bulup, onlara şans vererek yetiştirmek olacaktır. İnşallah Türk sporuna katkı sunacak sporcular yetiştireceğiz. Bu vesile ile 4 yıldır bu görevi sürdüren Özden hocama da tüm emekleri için teşekkür ediyorum. Özden hocamdan aldığımız bayrağı daha yukarılara çekmek için mücadele edeceğiz" dedi.

Özden Taşğın'da açıklamasında; “Nefes aldığımız topraklara bir borcumuzu daha öderken mutlu ve güvenle görevimizi yeni yönetime devretmenin huzurunu yaşıyorum.” dedi.