Süper ligde 9 hafta geride kalırken, sezon öncesinde yapılan tahminlerin neredeyse tamamı yanılmış durumda. Zira Beşiktaş ve Fenerbahçe hayal kırıklığı yaratırken, Galatasaray ise 9 maçta aldığı 7 galibiyet ve 2 beraberlikle ezeli rakiplerine 8 puan fark atmış durumda. 23 puanla ligin zirvesinde yer alan Galatasaray’ın en yakın rakibi Göztepe 17 puanla ligin ikinci sırasında yer alıyor. En yakın rakibine 6 puan fark atan, ezeli rakiplerine ise 8 puan fark atan Galatasaray’ın büyük avantajı bulunuyor.



Geçtiğimiz sezonu ikinci olarak bitiren ve bu sezonda süper lige iyi başlayan Medipol Başakşehir’in 17 puanı bulunuyor. 17 puanlı ikinci Göztepe ile aynı puana sahip olan Medipol Başakşehir, averaj farkı nedeniyle 5. Sırada yer alıyor. Ancak Medipol Başakşehir gelecek haftalarda ilk 4’e yerleşmesi öngörülüyor.



Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Puan Durumları

Fenerbahçe ve Beşiktaş süper ligde bu sezon adeta hayal kırıklığı yaratmış durumda. Henüz ligin 9 haftası geride kalmışken, lig lideri Galatasaray’dan 8 puan geride olan ve 15 puanda bulunan her ezeli rakipte taraftarlarınca ciddi eleştirilere maruz kalıyor. Fenerbahçe averaj farkı ile 5. Sırada yer alırken, Beşiktaş ise 6. Sırada yer alıyor.



“Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Puan Kaybına Tahammülü Yok”

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ligdeki durumlarını değerlendiren Rıdvan Dilmen, “Fenerbahçe ve Beşiktaş artık kendilerine gelmeleri gerekiyor. Çünkü artık puan farkı açılmasa da kapanmıyor ve lig her geçen gün kısalıyor. Eğer Galatasaray puan farkı 8 olarak ilk yarıyı kapatırsa, bilin ki Galatasaray şampiyon. Bu nedenle Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın puan kaybına tahammülü yok, her iki takımında kredisi bitti. Bu nedenle artık Fenerbahçe ve Beşiktaş daha iyi ve dikkatli oynayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.



Galatasaray’ın iyi başladığı ancak zorlu bir fikstüre girdiği, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin şimdilik beklentilerin çok altında kaldığı Süper Lig’in yeni sezonunda haftanın maçları için bahis kuponlarınızı oluşturmadan önce listesine göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Kaynak: