Geçtiğimiz sezon iddialı bir kadro kurmasına rağmen, koronavirüs gölgesinde ligde arzu ettiği sonuçları alamayan Suvermez Kapadokyaspor bu yıl işi sıkı tutuyor.

Tarihinde ilk defa geçen yıl katıldığı ‘Bölgesel Amatör Lig’e bu yıl da katılım ücretini yatırıp, gerekli evrakları Türkiye Futbol Federasyonuna teslim eden Bölgesel Amatör Lig (BAL) Nevşehir temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor, 2021/2022 Sezonu için tecrübeli Teknik Direktör Rüştü Çalı ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Fikret Tunca yaptığı açıklamada; "Suvermez Kapadokyaspor olarak gençlerimizin spora teşviki, bölgemizden sporcu yetiştirmek ilimiz ve bölgemizi tanıtmak gibi önemli bir misyon üstlendiğimizin farkındayız. Bu amaç doğrultusunda yeni sezon öncesi Teknik Direktör Rüştü Çalı ile anlaştık. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Tüm futbolseverlere güzel futbol izlettirmek ve bu sezon başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Teknik ekipte, yardımcı antrenör olarak Nevşehir Sporlu eski oyuncu Coşkun Keskin, Kaleci antrenörü olarakta yine Nevşehirspor'un eski file bekçilerinden Sefa Yüncü görev yapacak.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor ile Teknik Direktör Rüştü Çalı hocamıza başarılar diliyoruz.

Haber:Mustafa Ferveren