Suvermez Kapadokyaspor Teknik Direktörü İsmail Güzel, bugün Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber.Com İnternet Gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Suvermez Kapadokyaspor'da takımın çalışmaları hakkında bilgi veren ve hedeflerini anlatan Teknik Direktörü İsmail Güzel iddialı konuştu; "22 kişilik her biri çok değerli sporcularımızdan kurulu takımımızla yeni sezon öncesi çalışmalarına bugün itibari ile yeniden başlıyoruz. Yepyeni kadromuzla sezona girmek için sabırsızlanıyoruz" dedi. 

Teknik Direktörü İsmail Güzel; "Biz sezon yarın lig başlayacakmış gibi hazırlanıyoruz. Takımımızda hava güzel. Aile ortamı oluşturmaya başladık. Her şey güzel gidiyor. Artık Bal ligleri için karar biran öne açıklanmalı. Ligler başlasın ki 10-12 aydır evine ekmek götüremeyen futbolcular için bir şey yapmış olalım. Bizim tek temennimiz, sezonun başlaması ve bizim şampiyonluğa ulaşmamız" dedi.

Güzel, "Yaptığımız yeni transferlerle genç kadromuzu tecrübeli oyuncularla takviye ederek İnşallah hedefe ulaşacağız. Suvermez Kapadokyaspor bu kentin sporda olmazsa olmazı olarak bir üst ligi fazlası ile hak ediyor. İnşallah sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyip başta Kulüp Başkanımız Fikret Tunca beye ve cefakar taraftarımıza hediye ederiz." dedi.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2021-2022 Sezonu'nda Nevşehir'i bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Suvermez Kapadokyaspor'a yeni sezonda başarılar diledi.