Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grubu lider olarak tamamlayarak  Bölgesel Amatör Lig 2. kademe play off maçında Ödemişspor ile Antalya Akdeniz stadında karşılaşan Nevşehirspor, 13 yıl sonra tekrardan profesyonel lige döndü. Final maçında İzmir temsilcisi Ödemişspor'u 3-2 mağlup ederek Şampiyonluğunu ilan eden Nevşehirspor'un maçından görüntüler TRT SPOR'da yayınlanan "Stadyum" proğramına taşındı.

3.Lige yükselen Nevşehirspor'un Antalya Akdeniz Üniversitesi stadından muhteşem görüntüleri Ersin Düzen'in moderatörlüğünde yayınlanan Mustafa Denizli ve Ali Gültiken in yorumcu olarak katıldığı "Stadyum"  proğramında ekranlara taşındı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Müstakil Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli hemşehrimiz Rasim ARI'nın gönderdiği görüntüler sonrası Ersin Düzen, Mustafa Denizli ve Ali Gültiken Nevşehirspor'un Şampiyonluğunu kutlayarak 3.Lig de de başarı dileğinde bulundu.

FİB Haber Merkezi oalrak Nevsehir'in medarı iftarı NEVŞEHİRSPOR'UN başarısını tüm TÜRKİYE de TRT SPOR da yayınlanmasını sağlayan ve sonsuz desteğini sunan Rasim Arı'ya tesekkür ediyoruz.