Türkiye Furtbol Federasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Nevşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Grassroots-C Futbol Antrönörlük kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler belgeleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker tarafından Hacıbayram Restorant da düzenlenen kahvaltıda Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Mustafa Ünlüer ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker'in elinden aldılar.

Türkiye Furtbol Federasyonu,  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Nevşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Grassroots-C Futbol Antrönörlük kursuna katılan Muhsin Özdemir, Şakir Topoğlu, Emre Ulaşmış, Harun Çekiç, Salih Öğretici, Süleyman Yücefaydalı , İsrafil Yalçın, Adnan Murat Çetin,  Adem Özbek, Saim Çifçi, Feridun Doğan,  Hasan Akbulut, Durmuş Akçil, Mustafa Kaya, Hakan Tunç, Kazım Tuğay Çifçi ve Ramazan Başbuğ düzenlenen kahvaltının ardından belgelerini aldılar.

Program belge takdim törenin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

TÜFAD.Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker FİB Haber Merkezine yapmış olduğu yazılı açıklamasında;
​İlk olarak geçtiğimiz yıl  çocuk futbolu grassroots projesi kapsamında 1. Düzenlediğimiz  2002 doğumlu Nevşehirli çocuklarımızı  Antalya iline götürmüştük bu yıl .2 . incisinide düzenleyip İlimizden 14 Tane çocuğumuzu .01.04.2016 tarihinde Antalya Manavgat sueno hotelde TÜFAD Tarafından organize edilen 2003 doğumlu ilimiz Çocuklarını götürdük.
Yine.29.30.31.Temmuz 2016 Tarihinde MEVLANA HOŞGÖRÜSÜ TÜRKİYENİN YILDIZLARI TÜFAD FUTBOL ŞENLİĞİ İÇİN 2004 DOĞUMLU İlimiz Çocuklarından Karma yapılarak futbol şenliğinde Yerimizi almak için çalışmalarımız başlamıştır.  12.sporcudan oluşacak Nevşehir Tüfad Takımımız Konyadaki Etkinlikte yerini alacaktır.
 
16.26.2016 Tarihinde Nevşehir ilinde açılan TFF.TÜFAD.Nevşehir belediyesi  craassroost.C.Futbol Antrenörlük kursundan Mezunolan kursuyerlerimiz in Belge dağıtım töreni Hacı Bayram Restoran da Sabah kahvaltısı sonrası  Tören yapılmıştır.Törenekatılanlar.Nevşehir belediye başkan yardımcısı.sayın Yusuf KAYA.Gençlikhizmetleri İl spor müdürü Mustafa Ünlüer.TÜFAD Şube başkanı Kenan GERÇEKER VE TÜFAD yönetimkurulu üyelerimiz ve kursuyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Tüfad olarak kurulduğumuz 2013 yılından beri ilimizdeki futbolun gelişmesi için yaptığımız çalışmaların en önemli  ayağı olduğunu düşündüğümüz.kurstan Mezun olan Kursuyerlerimizin Türk futboluna ve İlimiz futboluna katkı sunacak çalışmaların içerisinde olacaklarından şüphemiz yoktur.TÜFAD.olarak İlimizdeki Futbolun Gelişmesi için attığımız bu adımlar ve çalışmalar  aklı salim insanlar tarafından da desteklendiğini görmek yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunun bir kanıtıdır..
 
 
Saygılarımızla Nevşehir spor kamuoyuna Duyrulur.Nevşehir tüfad Yönetim Kurulu.
KURSUYER İSİM LİSTESİ. SALİH ÖĞRETİCİ- HASAN AKBULUT- FERUDUN DOĞAN- HASAN IRMAK- RAMAZAN BAŞBUĞ- ÖZCAN SERT- HAKAN TUNÇ- FURKAN FERALAN- COŞKUN KESKİN- FATİH KOLUKISA- SAİM ÇİFÇİ- ERKAN ÖZDEN- İSRAFİL YALÇIN- ERDEM HAMARAT- KAZIM TUGAY ÇİFÇİ- ŞAKİR TOPOĞLU- HARUN ÇEKİÇ- MUSTAFA KAYA- ADNAN MURAT ÇETİN- MUHSİN ÖZDEMİR- ADEM ÖZBEK- DURMUŞ AKÇİL- UMUT GÜNDÜZ- SİNAN GÖÇ- EMRE ULAŞMIŞ- İBRAHİM OKUR- OKTAY ŞAŞMAZ- ENES KARAKAYA- SAVAŞ GÖÇ- BURAK AYVAZ..14.05.2016
 
 
Kenan GERÇEKER
TÜFAD.Nevşehir Şube Başkanı