Ürgüp Mustafa Otel salonun da 22-23-24-25 Aralık tarihlerinde yapılan Türkiye 3 bant bilardo şampiyonası finaline Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Federasyon Başkanı Ersan Ercan ve Sporcular ve bilardo sevenlerin ilgisiyle oynanan Adnan Yüksel ve Murat Çelik finali 40-29 mağlup eden Adnan Yüksel’in şampiyonluğuyla sonlandı.

Finali izleyen Ürgüp Kaymakam’ı “Bilardo Asil bir spormuş, bu arkadaşlarımıza hayran oldum, ama beni gururlandıran Atalarımızın dediği gibi söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır. Bugün Milli Takım için seçmelerde bulunuldu, bu ağır bir sorumluluktur. Ben isimleri hafızama kaydettim sizlerden iyi skorlar bekliyorum lütfen Bayrağımızı orada dalgalandırın bizleri iyi temsil edin.” Dedi. Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise “Öncelikle Ürgüp’e hoş geldiniz diyorum her şeyin bir siyaseti vardır, siyasetçi olarak konuşuyorum herhalde sporun siyaseti bilardo çünkü, çok ince hesaplar ile vuruş yapılıyor zafere ulaşılıyor. Bu çalışmalarınızdan ve gayretlerinizden dolayı ve Ürgüp’e teşriflerinizden gurur duyuyor ve katılımcı sporcularıma başarılar diliyorum. ”dedi.

Finalde Konuşan bir diğer isim Federasyon Başkanı Ersan Ercan oldu. Ersan Ercan “ Çok zevkli ve heyecanlı geçen final etabının sonucu 2014 yılı Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasını tamamlamış bulunmaktayız. Bildiğiniz gibi bu turnuvanın başka bir özelliği de var Milli takımı oluşturmak üzere başladığımız etaplar sonucu ilk 4 belli oldu, Birinci Tayfun Taşdemir, İkinci Adnan Yüksel Üçüncü Lütfi Çenet, dördüncü Tolgahan Kiraz oldu. Arkadaşlarımız bizi önümüzdeki yıl Milli Takımda bizi temsil edecekler, onlara şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi

Final programı ödüllerin takdim edilmesi ve istiklal Marşı ile son buldu.

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.,