Tüm gelirlerinin geçtiğimiz gün Afrin'de şehit düşen Nevşehirli Uzman Onbaşı Şahin Kaya'nın ailesine bağışlanacağı Nevşehirspor- 07 Mart Kadirli Demirspor karşılaşmasına ülkücüler yoğun ilgi gösterdi.
Maça ve Şehit ailesine destek için tribünlerde yerini alan yüzlerce ülkücü, 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı attı. Bu sloganlara sahada bulunan taraftarın tamamı eşlik etti.
Taraftar gruplarına sahada destek veren Ocak Başkanı Ali Türker, bu maçın öneminin büyük olduğuna değinerek, "Maçta elde edilen gelirin geçtiğimiz günlerde Afrin'de şehit düşen Nevşehirli Uzman Onbaşı Şahin Kaya'nın ailesine bağışlandı. Bu bağış bizleri çok mutlu etti. Ülkücüler olarak bu gibi konularda hassasiyet göstermek gerektiğini düşünüyoruz. Bu ülke için kahramanca hainlere karşı mücadele ederek gencecik yaşında hayatını bu ülke için feda eden şehitlerimizi unutmamak gerekir. Nevşehir'in takımı Nevşehirspor'u ve taraftar gruplarını gerçekten tebrik ediyorum. Çok duyarlı bir davranış. Allah bu desteğe el uzatandan razı olsun." dedi.